Aliexpress kargo teslim almışım gibi gözüküyor?

Eline ulaşır yine de durumu müşteri hizmetlerine veya satıcıya belirtmende fayda var

a tüm globaldeki kargolar burada gözüküyor mu yoksa sadece çin tabanlılar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

global yazıyor ama tüm dünyadaki kargolarının verisinin buraya girileceğini düşünmüyorum
aliexpress siparişleri gözükür.

Beyler benim kargo gelmedi hala gelir mi sizce ya ümidi kesmeli miyim yoksa

Hocam 11 kasımda almıştım. Daha Ümraniye ye yeni gelmiş. Çok ta takmamak lazım aliexpressi süpriz yapıyolar
Hocam tamamda ayın 12 sinde aldım yanlisikla teslim aldım tuşuna bastım o günden beri Sarıyer'de gözüküyor o destek diye koydukları botta ne dersem diyin iade mi istersin yoksa bekliycrn mi diyo

Buarada gumrukle ilgili veya tr de kargoya verildiğinde ilgili vs vs hiç sms falan gelmedi normal mi

Beyler bu şaka mi ya ben bunu Kasim'in 12 sinde sipariş verdim, ayın 1 i gibi teslim edilir diyordu her neyse sonra ayın 14 ünde siparişi tamamla dedim onu onaylamak gibi bişey sandım elime gelince basmam gerekiyormuş her neyse ama ürün Çin den (sanırım) yeni çıkmış gözüküyor??? Ne yapmam gerek?
IMG_20231201_193917.jpg

Beyler bu şaka mi ya ben bunu Kasim'in 12 sinde sipariş verdim, ayın 1 i gibi teslim edilir diyordu her neyse sonra ayın 14 ünde siparişi tamamla dedim onu onaylamak gibi bişey sandım elime gelince basmam gerekiyormuş her neyse ama ürün Çin den (sanırım) yeni çıkmış gözüküyor??? Ne yapmam gerek?
Alıntıyı görüntüle
yapabiliceğin pek bir şey yok müşteri hizmetlerine yazmayı deneyeblirsin ya da gelene kadar bekliyeceksin

Alıntıyı görüntüle
Hocam Benim Kargoda Aynı Ama Teslim Edildi Yazmıyor.

https://www.4tracking.net/tr/ buradan da takip edebilirsin

Hocam ben konuyu baya gec gormusum kb 😅
Bulunamadı :(

Alıntıyı görüntüle

bende boyle gozukuyor ama teslim edildi gozukmuyor
Dedim ya ben yanlisikla siparişi onayladım ondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri