Neler Yeni

Aliexpress Kargom Evime Gelir Mi

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
aliexpressten almış olduğum ürün bugün yaşadığım ilçeye gelmiş ve az önce aliexpressten *******numaralı siparişiniz postane şubenizde. Gelip alın! yazan bir mail geldi ben kargoyu gidip ptt den almalı mıyım yoksa dağıtıma çıkar mı

Dambıldor

80+ Silver
Takip numarası ile ptt sitesinden kontrol et dağıtıma çıktığını oradan görürsün

En İyi Cevap
3
aliexpressten almış olduğum ürün bugün yaşadığım ilçeye gelmiş ve az önce aliexpressten *******numaralı siparişiniz postane şubenizde. Gelip alın! yazan bir mail geldi ben kargoyu gidip ptt den almalı mıyım yoksa dağıtıma çıkar mı
dağıtıma çıkar diye düşünüyorum

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
benim şehrimde gidip vergiyi ptt şubesine ödemem gerektiği söylendi. şubeden vergi ödedim , sonra da aldım kargomu.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Benim aldığım ürünler evime kadar gelmişti, ancak böyle gelip alın şeklinde bir mesaj almamıştım. Şubeyi arayıp en doğru bilgiyi kendilerinden alırsınız diye düşündüm.

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takip numarası ile ptt sitesinden kontrol et dağıtıma çıktığını oradan görürsün
ptt sitesinden bakınca bursa da gözüküyor ama aliexpress in attığı mailde yaşadığım yer olan inegöle geldiğini söylüyor hangisine güveneceğim

Dambıldor

80+ Silver
Daha 3 gün önce kargom geldi. Dağıtıma çıksın çıkmasın bu mail geliyor dediğim gibi yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

ptt sitesinden bakınca bursa da gözüküyor ama aliexpress in attığı mailde yaşadığım yer olan inegöle geldiğini söylüyor
Takip numaranı buraya atabilir misin?

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha 3 gün önce kargom geldi. Dağıtıma çıksın çıkmasın bu mail geliyor dediğim gibi yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takip numaranı buraya atabilir misin?
ptt sitesine tekrar baktım şimdi güncellenmiş kargo bilgileri yaşadığım yere geldiği gözüküyor teşekkürler yardımın için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,543
Üyeler
164,516
Son üye
Talhaxx
Top Bottom