Neler Yeni

Aliexpress kes onu hızlı yöntem varmı

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Kerem Uyar
Telefona indirip Google giriş yapıp ürün alacağım sizce resmini attığımi mi alayım yoksa diğer ini miAlıntıyı görüntüle
İlk mesajdaki ürün ile klavye falan temizlersin ancak. Bence tornavida seti daha faydalı olur. Tabi eğer telefon bilgisayar gibi parçaları söküp tamir etmek gibi şeylerle ilgileniyorsan :)

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
İlk mesajdaki ürün ile klavye falan temizlersin ancak. Bence tornavida seti daha faydalı olur. Tabi eğer telefon bilgisayar gibi parçaları söküp tamir etmek gibi şeylerle ilgileniyorsan :)
Forumda biri almış sanırım 40 kusur çıkmış vergi o sete emin değilim ama birinden duydum

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Kerem Uyar
Forumda biri almış sanırım 40 kusur çıkmış vergi o sete emin değilim ama birinden duydum
Kardeşim, vergi konusunu bu kadar kafana takıp durma da. Söylüyorum sabahtan beri istersen git süpürge al memur kafasına göre değer veriyor ürünlere. Aldıktan sonra cimer'e dilekçe verirsin bitti gitti.

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Kardeşim, vergi konusunu bu kadar kafana takıp durma da. Söylüyorum sabahtan beri istersen git süpürge al memur kafasına göre değer veriyor ürünlere. Aldıktan sonra cimer'e dilekçe verirsin bitti gitti.
O süreç kaç gün sürüyor peki

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Kerem Uyar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0