no-name
80+ Silver
Ben de ilk defa deniyorum bilmiyorum hocam ekran görüntüsü atın bakalımDostum benimki tamamlandı ama daha olmadı indirimli neden acaba
Ben de ilk defa deniyorum bilmiyorum hocam ekran görüntüsü atın bakalımDostum benimki tamamlandı ama daha olmadı indirimli neden acaba
Ben de ilk defa deniyorum bilmiyorum hocam ekran görüntüsü atın bakalım
Bende 8 yazıyordu tamamlandı hatta geçti hala 177 tl kaldı yazıyoBenim hakkım bitti hakkı olan arkadaş varsa yapabilir mi? Teşekkür ederim. Son 1 tane kaldı.
Yapabilsem yapıcam hata veriyo bendeYukarıdaki herkese yaptım bana yapan yok destek olabilir misiniz dostlar ?
Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!
%99 indirim mi!
Hocam 1 kişi yapsa direk sipariş vercem.Bende 8 yazıyordu tamamlandı hatta geçti hala 177 TL kaldı yazıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapabilsem yapıcam hata veriyo bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!
%99 indirim mi!
Her ihtimale karşı mobil veriden yap.Beyler şuanda kes onu var ama bence çoğu kişi bu olayı bilmiyor aynı zamanda bende bilmiyorum bilgilendirirseniz sevimirim mesela ben 8 kişinin tıklaması lazım ürünüme Ailelerimin telefonundan hallediyorum farklı e postalarla bir problem olmaz dimi veya birden fazla kes onu siparişi verebilirmiyim falan
Hocam benim hakkım bitti yaparsanız sevinirim son 1 kişi lazımBu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!