Neler Yeni

Aliexpress rgb şerit led tavsiyesi var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
ragnar oğlu tarkan
aliexpress hesabımda 115/115 kupon var bunla rgb şerit led almak istiyorum f/p güvenilir ve kaliteli satıcıdan olan ürün linklerini bekliyorum max 200 tl olsa çok hoş olur

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,070
İsim
Enes
aliexpress hesabımda 115/115 kupon var bunla rgb şerit led almak istiyorum f/p güvenilir ve kaliteli satıcıdan olan ürün linklerini bekliyorum max 200 TL olsa çok hoş olur
Mümkünse aliexpressten almayla uğraşmayın güzel indirimler var gibi de sıkıntısından da geçilmiyor çin bayramına gelipte 20 gün para iade alamayan adamlar var. Türkiye'den 5050 Bakmaya çalışın illa alacaksanız özellikle ne aldığınıza dikkat edin Çinli satıcılar uyanık illa o seçme bölümünden tek tek seçmeniz gerekiyor. 5050 olması ürünün kalitesi satıcı ve yorumlar etkenlerdir şimdiden hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
ragnar oğlu tarkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mümkünse aliexpressten almayla uğraşmayın güzel indirimler var gibi de sıkıntısından da geçilmiyor çin bayramına gelipte 20 gün para iade alamayan adamlar var. Türkiye'den 5050 Bakmaya çalışın illa alacaksanız özellikle ne aldığınıza dikkat edin Çinli satıcılar uyanık illa o seçme bölümünden tek tek seçmeniz gerekiyor. 5050 olması ürünün kalitesi satıcı ve yorumlar etkenlerdir şimdiden hayırlı olsun.
evet iadelerde sıkıntı yaşanabiliyor bazen daha öncede almıştım ve iadem 6 ay sürdü ama 115 tl kupon olunca tekrar alasım geldi

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni kullanıcı bonusuyla 2-3 metresi vergi dahil 20 25 liraya geliyordu led aralıkları biraz fazla ama ambiyans için kullanılırsa çok şık duruyor ışık patlamıyor yayılmış şekilde gözüküyor denk gelirseniz onlardan alabilirsiniz elinizdeki kuponu başka bir şey için kullanın bence

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçen sene almıştım 5 metreliğini. Hiç kullanmadım çok uzun geldiği için hala duruyor. Kalitesi de güzel. Şu anki fiyatları ne durumda bilmiyorum belki daha ucuza vardır. Buradan aldım diye bu linki bırakıyorum. 5050 kodlu olanlar kaliteli oluyor genelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,466
Üyeler
159,012
Son üye
holyjohan
Top Bottom