Neler Yeni

Aliexpress siparişim gümrüğe takılır mı?

atawert.

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba böyle bir sipariş geçmek istiyorum Aliexpress üzerinden acaba gümrüğe takılır mı takılmaz mı sizlere sormak istedim emin olmadığım için.

Herkese iyi geceler diliyorum

Ekler

• IMG_20250424_234357.jpg
    IMG_20250424_234357.jpg
    126 KB · Hit: 20
Arkadaşlar merhaba böyle bir sipariş geçmek istiyorum Aliexpress üzerinden acaba gümrüğe takılır mı takılmaz mı sizlere sormak istedim emin olmadığım için.

Herkese iyi geceler diliyorum
takılmaz hocam takılsa zaten ali yollamaz

Takılır hocam 4.30 euro ile takılıyor ekstra vergi ödeyip alabiliyorsunuz sanırım

Takılır hocam 4.30 euro ile takılıyor ekstra vergi ödeyip alabiliyorsunuz sanırım
Vergi toplam sipariş miktarına yansıyor mu, ondan dolayı mı? Ben vergi toplam sipariş miktarına dahil değil diye biliyorum 900-1000 lira ediyor o zaman geliyor olması lazım değil mi?

Vergi toplam sipariş miktarına yansıyor mu, ondan dolayı mı? Ben vergi toplam sipariş miktarına dahil değil diye biliyorum 900-1000 lira ediyor o zaman geliyor olması lazım değil mi?
Öyleyse geliyordur ama bilmiyorum üstteki arkadaşın dediği de doğrudur ama benim bildiğim sipariş toplamı 30 euroyu geçerse gümrüğe takılır buna vergiler dahil mi bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,447
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri