takılmaz hocam takılsa zaten ali yollamazArkadaşlar merhaba böyle bir sipariş geçmek istiyorum Aliexpress üzerinden acaba gümrüğe takılır mı takılmaz mı sizlere sormak istedim emin olmadığım için.
Herkese iyi geceler diliyorum
Vergi toplam sipariş miktarına yansıyor mu, ondan dolayı mı? Ben vergi toplam sipariş miktarına dahil değil diye biliyorum 900-1000 lira ediyor o zaman geliyor olması lazım değil mi?Takılır hocam 4.30 euro ile takılıyor ekstra vergi ödeyip alabiliyorsunuz sanırım
Öyleyse geliyordur ama bilmiyorum üstteki arkadaşın dediği de doğrudur ama benim bildiğim sipariş toplamı 30 euroyu geçerse gümrüğe takılır buna vergiler dahil mi bilmiyorumVergi toplam sipariş miktarına yansıyor mu, ondan dolayı mı? Ben vergi toplam sipariş miktarına dahil değil diye biliyorum 900-1000 lira ediyor o zaman geliyor olması lazım değil mi?
Sağolun hayırlı geceler diliyorum tekrardanÖyleyse geliyordur ama bilmiyorum üstteki arkadaşın dediği de doğrudur ama benim bildiğim sipariş toplamı 30 euroyu geçerse gümrüğe takılır buna vergiler dahil mi bilmiyorum