Neler Yeni

Yardım Aliexpress Siparişim Kayıpmı Oldu?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
1591025259181.png

ayın 21inden beri yani 11 gündür bu durumda kayıpmı oldu veya bir bilgisi olan varmı gümrüğemi takıldı acaba?

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
sipariş benim elime ulaştığında bile sendeki şeklindeydi. 2 aylık ulaştırma süreleri oluyor max o zamana kadar gelecektir.gelmezse iptal edip o saatten sonra gelse bile reddedebilirsin

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sipariş benim elime ulaştığında bile sendeki şeklindeydi. 2 aylık ulaştırma süreleri oluyor max o zamana kadar gelecektir.gelmezse iptal edip o saatten sonra gelse bile reddedebilirsin
teşekkürler ama gümrük vergisinin kaç lira geldiğini öğrenmek istiyorum .
Mesaj otomatik birleştirildi:

her zaman 5 6 günde girerdi tr ye şu an girmedi gözüküyor

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
ülkeye giriş yaptığında ptt kodu genelde görünebilir oluyor ss attığın sayfada takip nosu değişiyor. pttnin sayfasından sorgulama yapmak gerekiyor onun için teslim alırken de ödemesini yapabiliyorsun. bende 5 tllik ürün için 15 tl vergi istemişlerdi 1 gönderinin süresi geçtiği için iade etmiştim (bahane çıkmıştı yani)

her zaman 5 6 günde girerdi tr ye şu an girmedi gözüküyor
hava postasıyla gelmiyorsa gemiyle gönderilmiştir biraz uzun sürüyor gemiyle gelmesi

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ülkeye giriş yaptığında ptt kodu genelde görünebilir oluyor ss attığın sayfada takip nosu değişiyor. pttnin sayfasından sorgulama yapmak gerekiyor onun için teslim alırken de ödemesini yapabiliyorsun. bende 5 tllik ürün için 15 TL vergi istemişlerdi 1 gönderinin süresi geçtiği için iade etmiştim (bahane çıkmıştı yani)

hava postasıyla gelmiyorsa gemiyle gönderilmiştir biraz uzun sürüyor gemiyle gelmesi
Anladım dostum daha önce bi çok gez alişveriş yaptım ayın 17 sinde sipariş verdim ve hala tr girmedi normalde 10 günde girerdi kaybolmasından korkuyorum azcıkda

ülkeye giriş yaptığında ptt kodu genelde görünebilir oluyor ss attığın sayfada takip nosu değişiyor. pttnin sayfasından sorgulama yapmak gerekiyor onun için teslim alırken de ödemesini yapabiliyorsun. bende 5 tllik ürün için 15 TL vergi istemişlerdi 1 gönderinin süresi geçtiği için iade etmiştim (bahane çıkmıştı yani)

hava yolu dostum

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
kaybolmuş olabilir veya yoğunluktan dolayı aksamıştır. 1-2 gün daha haber çıkmazsa satın aldığın firmaya kargoyu teyit ettirmeyi deneyebilirsin. birde takip numarasını aliexpress yerine kendi kargo şirketi sitesinde kontrol edebilirsin daha iyi sonuç verir siparişlerim kısmında bağlantılayan bir link vardı diye hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,282
Üyeler
165,326
Son üye
cakii35
Top Bottom