- En İyi Cevap
- 11
Dahası
ayın 21inden beri yani 11 gündür bu durumda kayıpmı oldu veya bir bilgisi olan varmı gümrüğemi takıldı acaba?
teşekkürler ama gümrük vergisinin kaç lira geldiğini öğrenmek istiyorum .sipariş benim elime ulaştığında bile sendeki şeklindeydi. 2 aylık ulaştırma süreleri oluyor max o zamana kadar gelecektir.gelmezse iptal edip o saatten sonra gelse bile reddedebilirsin
ülkeye giriş yaptığında ptt kodu genelde görünebilir oluyor ss attığın sayfada takip nosu değişiyor. pttnin sayfasından sorgulama yapmak gerekiyor onun için teslim alırken de ödemesini yapabiliyorsun. bende 5 tllik ürün için 15 tl vergi istemişlerdi 1 gönderinin süresi geçtiği için iade etmiştim (bahane çıkmıştı yani)teşekkürler ama gümrük vergisinin kaç lira geldiğini öğrenmek istiyorum .
hava postasıyla gelmiyorsa gemiyle gönderilmiştir biraz uzun sürüyor gemiyle gelmesiteşekkürler ama gümrük vergisinin kaç lira geldiğini öğrenmek istiyorum .
Mesaj otomatik birleştirildi:
her zaman 5 6 günde girerdi tr ye şu an girmedi gözüküyor
Anladım dostum daha önce bi çok gez alişveriş yaptım ayın 17 sinde sipariş verdim ve hala tr girmedi normalde 10 günde girerdi kaybolmasından korkuyorum azcıkdaülkeye giriş yaptığında ptt kodu genelde görünebilir oluyor ss attığın sayfada takip nosu değişiyor. pttnin sayfasından sorgulama yapmak gerekiyor onun için teslim alırken de ödemesini yapabiliyorsun. bende 5 tllik ürün için 15 TL vergi istemişlerdi 1 gönderinin süresi geçtiği için iade etmiştim (bahane çıkmıştı yani)
hava postasıyla gelmiyorsa gemiyle gönderilmiştir biraz uzun sürüyor gemiyle gelmesi
hava yolu dostumülkeye giriş yaptığında ptt kodu genelde görünebilir oluyor ss attığın sayfada takip nosu değişiyor. pttnin sayfasından sorgulama yapmak gerekiyor onun için teslim alırken de ödemesini yapabiliyorsun. bende 5 tllik ürün için 15 TL vergi istemişlerdi 1 gönderinin süresi geçtiği için iade etmiştim (bahane çıkmıştı yani)
hava postasıyla gelmiyorsa gemiyle gönderilmiştir biraz uzun sürüyor gemiyle gelmesi