Neler Yeni

aliexpress ten işlemci alınır mı?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
C Ş
laptop max 400tl eder yani ne alına bilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

harici ekran kartı takıcam yine sıkıntı olurmu
Harici kartın gücünü notebooktan çekmezsen olmaz.

ali asker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ali asker ertekin
Harici kartın gücünü notebooktan çekmezsen olmaz.
ilk başta ekran kartını bağlayıp öyle ilwmciyi takıcağım yonga setini devre dışı bırakıp harici e.k. geçince değişeceğim

ilk başta ekran kartını bağlayıp öyle ilwmciyi takıcağım yonga setini devre dışı bırakıp harici e.k. geçince değişeceğim
işlemciyi

omer_34

80+ Silver
laptop max 400tl eder yani ne alına bilir

harici ekran kartı takıcam yine sıkıntı olurmu
sizin yerinizde olsam o laptopa yükseltme yapmazdım hocam. illa bi yükseltme yapmak istiyorsanız ssd takın biraz da olsa hızlanacaktır. benzer bi cihazım var windows 8.1 32bit yükledim biraz kullanılabilir seviyeye geldi ayrıca ssd de taksam günlük işler için ideal olabilirdi.

ali asker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ali asker ertekin
sizin yerinizde olsam o laptopa yükseltme yapmazdım hocam. illa bi yükseltme yapmak istiyorsanız ssd takın biraz da olsa hızlanacaktır. benzer bi cihazım var windows 8.1 32bit yükledim biraz kullanılabilir seviyeye geldi ayrıca ssd de taksam günlük işler için ideal olabilirdi.
ben çok düşükte olsa oyun oynamak istiyorum bu çu an hiçbirşey açmıyor
win 10 var win 7 yapıcağım
hemde ssd var
ram arttırdım

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
C Ş

işlemciyi
Yonga setini nasıl devre dışı bırakıyorsun? PC çalışmaz o zaman ki zaten devre dışı bırakılacak bir şey değil bu. Yonga seti de tıpkı işlemci gibi bir donanım. Anakarta lehimli olur. İşlemci ve anakart arasında haberleşmeyi sağlar veri yolu hızını ayarlar.

omer_34

80+ Silver
ben çok düşükte olsa oyun oynamak istiyorum bu çu an hiçbirşey açmıyor
win 10 var win 7 yapıcağım
hemde ssd var
ram arttırdım
hocam malesef pek bi oyun zevki sunamaz. eğer bi bütçeniz varrsa 2.el bi sistem toplamaya çalışabiliriz

ali asker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ali asker ertekin
Yonga setini nasıl devre dışı bırakıyorsun? PC çalışmaz o zaman ki zaten devre dışı bırakılacak bir şey değil bu. Yonga seti de tıpkı işlemci gibi bir donanım. Anakarta lehimli olur. İşlemci ve anakart arasında haberleşmeyi sağlar veri yolu hızını ayarlar.
sürücülerini devre dışı bırakınca direkt yokmuş gibi oluyor

hocam malesef pek bi oyun zevki sunamaz. eğer bi bütçeniz varrsa 2.el bi sistem toplamaya çalışabiliriz
keşke olsa

ben minimum fiyata minimum ayarlarda oyun oynamak istiyorum o yüzden işlemciyi değişiceğim

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
C Ş
knk böyle bir video buldum
Yorumlarda GL40 yonga setini kullanan birinin yükseltmesi başarısızla sonuçlandığı yazıyor.

Deneyeceksen 9500'de dene bence. Daha uyumlu görünüyor. Ama garanti değil yine yonga setinden dolayı.

GL40 yonga seti ve T9500 ile çalıştırmada başarı elde edenler var.

Ama T9500'da fiyatına değecek bir işlemci değil. Bence almayın onu da.

Fiyat/performans olarak T8300 alabilirsiniz.

Diğerlerinin fiyatı 700-900 kadar ediyor. Aradaki fiyat farkına hiç değecek kadar değil.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,162
Üyeler
159,114
Son üye
ak1n.
Top Bottom