yaman..k 80+ Silver Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2,636 Reaksiyon skoru 954 13 Nisan 2023 #1 Yaklaşık 1 hafta önce aliexpress ten sipariş verdim kontrol ettiğimde Linehaul bölgesine ulaştı bu nedir bana kargo takip kodu atılacakmı ptt den
Yaklaşık 1 hafta önce aliexpress ten sipariş verdim kontrol ettiğimde Linehaul bölgesine ulaştı bu nedir bana kargo takip kodu atılacakmı ptt den
kojiro 80+ Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 230 Reaksiyon skoru 94 13 Nisan 2023 #2 ptt den teslim alındı diye bilgi mesajı gelir
J johan 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 3,130 Reaksiyon skoru 1,639 13 Nisan 2023 #3 anca gelir o unut şimdilik gelince sevinirsin
A amdkskak 80+ Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 11 Temmuz 2023 #4 yaman..k yazmış: Yaklaşık 1 hafta önce aliexpress ten sipariş verdim kontrol ettiğimde Linehaul bölgesine ulaştı bu nedir bana kargo takip kodu atılacakmı ptt den Devamı için tıklayın... Merhaba bende böğle gözüküyor ama ptt takip kodu hala gelmedi bilgilendire bilirmisiniz (formda yeniyim form oluşturabadım kusra bakmayın lütfen)
yaman..k yazmış: Yaklaşık 1 hafta önce aliexpress ten sipariş verdim kontrol ettiğimde Linehaul bölgesine ulaştı bu nedir bana kargo takip kodu atılacakmı ptt den Devamı için tıklayın... Merhaba bende böğle gözüküyor ama ptt takip kodu hala gelmedi bilgilendire bilirmisiniz (formda yeniyim form oluşturabadım kusra bakmayın lütfen)
yaman..k 80+ Silver Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2,636 Reaksiyon skoru 954 12 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 amdkskak yazmış: Alıntıyı görüntüle Merhaba bende böğle gözüküyor ama ptt takip kodu hala gelmedi bilgilendire bilirmisiniz (formda yeniyim form oluşturabadım kusra bakmayın lütfen) Devamı için tıklayın... 1 hafta içinde ptt den size mesaj gelir ürününüz kabul edildi diye
amdkskak yazmış: Alıntıyı görüntüle Merhaba bende böğle gözüküyor ama ptt takip kodu hala gelmedi bilgilendire bilirmisiniz (formda yeniyim form oluşturabadım kusra bakmayın lütfen) Devamı için tıklayın... 1 hafta içinde ptt den size mesaj gelir ürününüz kabul edildi diye