Neler Yeni

Yardım Aliexpress Termal Macun Siparişi

Quadr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Can Arslan
Aliexpressten termal macun sipariş etmiştim Türkiyeye geldi ancak geldikten sonra gümrükte tutuluyor lütfen satıcı veya gümrük ile iletişime geçin diyor.
1590188435877.png
1590188450029.png

Yurtdışından macun almak yasak olsa diyeceğim ama daha önce alanlar olmuş. İthatlat izni hatası diyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Kaç liraya aldınız? Bir de 15-20 lira gümrük vergisi ödeyeceksiniz. Macera aramışsınız.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
3-4 dolarlık bir ürün almıştım 1 gramlık termal macundu. Macun getirtmek yasak mı?
Yasak olduğu için demedim. Paranız boşa gitmiş. 45-50 liraya kaliteli bir macun alabilirdiniz.

Quadr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Can Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç liraya aldınız? Bir de 15-20 lira gümrük vergisi ödeyeceksiniz. Macera aramışsınız.
thermal grizzly kryonaut 1 gramlık almıştım 8-9 dolardı kuponumla birlikte 3-4 dolara düşmüştü fiyatı. Çoğu kişi gelen ürünle birlikte gelen kodu orjinal siteden doğrulatmışlardı. Hem kuponumu kullanayım süresi bitiyor diye alayım dedim. 12.5 W/m.k değeri yüzünden tercih etmiştim.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
thermal grizzly kryonaut 1 gramlık almıştım 8-9 dolardı kuponumla birlikte 3-4 dolara düşmüştü fiyatı. Çoğu kişi gelen ürünle birlikte gelen kodu orjinal siteden doğrulatmışlardı. Hem kuponumu kullanayım süresi bitiyor diye alayım dedim.
O markanın likit metal macununu Amazon'dan almıştım. Videolardaki gibi bir artış olmamıştı. Virüsten dolayı birkaç hafta daha bekleme olabilir.

Quadr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Can Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O markanın likit metal macununu Amazon'dan almıştım. Videolardaki gibi bir artış olmamıştı. Virüsten dolayı birkaç hafta daha bekleme olabilir.
Dediğim gibi zaten hali hazırda süresi bitmekte olan bir kuponum vardı bu yüzden 1 gramlık alıp deneyeyim dedim, çok rağbet görüyordu.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Dediğim gibi zaten hali hazırda süresi bitmekte olan bir kuponum vardı bu yüzden 1 gramlık alıp deneyeyim dedim, çok rağbet görüyordu.
Bazen reklamların kurbanı olabiliyoruz. İnşallah teslim edilir.

Quadr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Can Arslan
Ama ilginç olan daha önce çoğu kişi yurtdışından termal macun siparişi vermiş. Macun siparişi yasak değil desek neden öyle bir hata yazıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazen reklamların kurbanı olabiliyoruz. İnşallah teslim edilir.
Ben hala güveniyorum çünkü diğer markalara göre ısı iletimi gayet yüksek 12.5 W/mk değeri düşük bir değer değil çoğu macun bu değere ulaşamıyor ve malesef TR de 8.5 w/mk macunlar bile 70-80 TL gibi fiyatlara satılıyor.

Top Bottom