Ben olsam antensiz olanı alırdım. Zaten mesafesi yeterli.Gamepad için hangi dongle daha iyidir
Ben 2 adet olan tipc kablo aldım muhtemelen su geçirmez kılıfı da alırım. Benim de birkaç ay oldu alalı yoksa bt dongle alırdım.Dongle daha bi ay önce filan amazondan 500civarı almıltım lazımsa alın bence on numara ürün. Kablolarda güzel ama onun için uğraşasım gelmedi hesapla filan
TeşekkürlerBen olsam antensiz olanı alırdım. Zaten mesafesi yeterli.
Ben 2 adet olan tipc kablo aldım muhtemelen su geçirmez kılıfı da alırım. Benim de birkaç ay oldu alalı yoksa bt dongle alırdım.
Bu arada doğum gününüz kutlu olsun.
BT 5.3 yeter muhtemelen dualsense bt kaç sürümüne sahip ki?Dualsense var elimde. Blueetooth 5.4 ve 5.3 hangisi alınmalı farka değer mi
Bana genelde 9-10 günde geliyor en geç 14 gün sürdüğü oldu o da çin tatiline denk gelmişti. Bozuk mal da geldiği olmuştu para iadesi yapıldı. Anlaşmazlık oluşturup fotoğraf video yüklüyorsun incelenip iadeye karar veriliyor.konu guzel olmus elıne saglık ben daha once burdan alısverıs yapmadım guvenemedıgım ıcın alısverıs yapanlar kac gunde gelıyor ?yada bozuk mal geldıgı oluyormu? ıade oluyomu ?
pekı ıade surecıde ayı zaman dılımındemı gerceklesıyor ? aslında almak ıstegım sey oyuncak fıgur basıt bısey 60 tl falan yanı bıde kargo ucretı var 120 tlBT 5.3 yeter muhtemelen dualsense bt kaç sürümüne sahip ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana genelde 9-10 günde geliyor en geç 14 gün sürdüğü oldu o da çin tatiline denk gelmişti. Bozuk mal da geldiği olmuştu para iadesi yapıldı. Anlaşmazlık oluşturup fotoğraf video yüklüyorsun incelenip iadeye karar veriliyor.
Benim kablolar kargoya verilmiş bile.
İade süresini hatırlamıyorum bende erken oldu da bilmiyorum.pekı ıade surecıde ayı zaman dılımındemı gerceklesıyor ? aslında almak ıstegım sey oyuncak fıgur basıt bısey 60 TL falan yanı bıde kargo ucretı var 120 TL
Ugreendekiler pahalıHocam kaliteli bir wifi adaptör var mıdır
vıdodakı cıhazı 3 yıldır kullanıyorum arka mahallaedkı wıfıyı ful goruyor pıng konusunda benım ıntarnetım kotu oldugu ıcın sorun yasıyorum sızın ıntarnetınız ıyıse sorun olmazİade süresini hatırlamıyorum bende erken oldu da bilmiyorum.
Ugreendekiler pahalı
Bayadır n11'den kuponla almayı düşünüyordum kalite aynıysa beklemeye gerek yok trden alırım teşekkürlervıdodakı cıhazı 3 yıldır kullanıyorum arka mahallaedkı wıfıyı ful goruyor pıng konusunda benım ıntarnetım kotu oldugu ıcın sorun yasıyorum sızın ıntarnetınız ıyıse sorun olmaz