lightspeed35
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Başka öneri yok mu?
Bende trden almak yerine buradan alayım dedim de yetişmez ise gümrükte mi kalır onu merak ediyorumŞu coolmoon Rgb kontroller alınır mı? acaba bende Gamepower 6 pinli argb kontrolcü var modları aynımıdır diye düşünüyorum eğer aynıysa almaya hiç gerek yok gibi
Banggood Türkiye ofisinin varlığından haberim yoktu. Şimdiye kadar Türkiye ofisinden gönderilen bir ürün çıkmadı karşıma maalesef.Z11'i 900'e arkadaşa sattım hem o hem Z68 parası çıktı gamepad ve keycapleride kelepir fiyata almıştım keşke hepsinden ikişer tane daha alsaydım merak ettiğim şey bangood trde işler ne olacak türkiye ofisinden ürün gönderdikleri ve vergiyi hallettikleri için bu vergi olayından etkilenecekler mi aceba
AĞLIYORUMValaha zamanında iyi ki 3 tane klavye, 1 gamepad almışım diyorum şimdi istesem de alamam fiyatlar cep yakıyor artıkBu kanun yürürlüğe girince de yurtdışından ürün alma işi bitecek. Bi el atmadıkları şey o vardı ona da el attılar neye el atsalar bozuyorlar.
valla bende 4 adet hotswapple klavye var ne alsam ne alsam diye düşünürken switch alayım dedim holy panda aliexpress versiyon çektim 40-50 tane hep lazım olacak bir ürünBildiğiniz gibi 21 ağustosta yeni yasa yürürlülüğe girecek. paylaştığım ürünler 21 ağustos a kadar yüzde 90 gümrükten geçer diye düşünüyorum son şanları değerlendirelim. Diğer konulardan ve kendi gördüklerimden paylaştım gözünüze çarpan bir şeyler varsa paylaşabilirsiniz.
Fan çoğaltıcı hub iki tane link koyuyorum.
![]()
COOLMOON RGB uzaktan kumanda DC12V 5A LED renk akıllı Fan denetleyici 10 adet 6-pin Fan portu ile 2 adet 4-pin ıÅık çubuÄu portu - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
5V 3Pin/12V 4Pin RGB senkronizasyon HUB Splitter 1 ila 10 RGB SYNC uzatma kablosu GIGABYTE AURA Sata tipi Hub rgb - AliExpress 7
mikro kart takabilirsiniz 3d printer olanlar için iyi fiyat
![]()
Rj45 kart okuyucu USB3.0 ve USB C SD MicroSD TF Thunderbolt 3 PC için Laptop aksesuarları akıllı bellek Cardreader SD kart adaptörü - AliExpress 7
usb to tip otg kablo c 2 pcs olanı alırsanız daha iyi olur
![]()
Rj45 USB 3.0 OTG adaptör tipi C USB adaptörü kadın dönüştürücü Thunderbolt 3 için Macbook pro hava Xiaomi Samsung S20 S10 OTG - AliExpress 202192403
bunun ne olduğunu anlayamadım fakt yine bir otg kablo
![]()
UGREEN USB 3.1 Tip C OTG Adaptör USB A Erkek USB C Dişi Kablo Dönüştürücüler Macbook Samsung S10 Huawei USB Tip-c OTG - AliExpress 202192403
mini hdmi to hdmi alın evde bulunsun lazım oluyor.
![]()
Rj45 Mini HDMI adaptörü Mini HDMI HDMI kablosu adaptörü 4K ahududu Pi ZeroW kamera Laptop için uyumlu HDMI Mini adaptörü - AliExpress 44
ugreen şarj adaptörü fiyatı çok uygun
![]()
UGREEN USB şarj aleti iPhone X 8 7 iPad 5V 2.1A hızlı duvar şarj cihazı ab adaptörü Samsung S9 Xiaomi Mi 8 cep telefonu şarj cihazı - AliExpress 202192403
bende aynı 4 klavye 2 gamepad aldım ,birsürü kaliteli type c kablo, yaklaşık 30 metre parça parça led şerit lego oyuncak falan almıştım 1 ay önce de 2 adet hoparlör aldım bluetooth allahtan aldım.Valaha zamanında iyi ki 3 tane klavye, 1 gamepad almışım diyorum şimdi istesem de alamam fiyatlar cep yakıyor artıkBu kanun yürürlüğe girince de yurtdışından ürün alma işi bitecek. Bi el atmadıkları şey o vardı ona da el attılar neye el atsalar bozuyorlar.
ben fazladan klavye almadığıma pişman oldum valla.valla bende 4 adet hotswapple klavye var ne alsam ne alsam diye düşünürken switch alayım dedim holy panda aliexpress versiyon çektim 40-50 tane hep lazım olacak bir ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende aynı 4 klavye 2 gamepad aldım ,birsürü kaliteli type c kablo, yaklaşık 30 metre parça parça led şerit lego oyuncak falan almıştım 1 ay önce de 2 adet hoparlör aldım bluetooth allahtan aldım.
herkes 1000 tane aldı piyasa tıkanır artık satılmaz diye almamıştım ben de çinli b*ku bile satsalar almak lazımmışben fazladan klavye almadığıma pişman oldum valla.
Bende aliexpresten 140 var thermalright satıcısı onları düşünüyorum 120 çok cılız duruyor morpheusda evlatlık gibiSenin şu jm1 fanlari alicam işte 140 mm varmi bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin şu jm1 fanlari alicam işte 140 mm varmi bilmiyorum
30€ luk ürün gümrükten geçmeyecekmi yoksa %60lik vergimi eklenecek
Simdi alicam ama aklıma takılan birkaç soru var vergisiz hali 978tl falan 3lu setten 3 adet alicam bunlar 20 Agustostan sonra gümrüğe ulaşsa extra vergi kitleleri acaba ?Bende aliexpresten 140 var thermalright satıcısı onları düşünüyorum 120 çok cılız duruyor morpheusda evlatlık gibi![]()