Aliexpress x58 anakartlar

Threadxx

80+
Reaksiyon skoru
2
Herkese merhaba,
Aliexpres'de dolaşırken daha önce adını hiç duymadığım anakart markaları gördüm; huananzhi vb
Fiyatları da bi hayli ucuzdu piyasadaki ikinci el x58lere göre.Üstelik bunlar kullanılmamış sıfır anakartlar.
W3670 işlemci ile birkaç sene idare edecek bir sistem düşünüyorum.Bu işlemciyle 4.73ghz görüyorlar.
Bu tür anakartlar sizce ilerde sıkıntı çıkarır mı?
Aranızda daha önce kullanan varsa tecrübelerini
bizimle paylaşırsa sevinirim
Linkler:
Anakart(x58)
İşlemci(W3670)

Ekler

• Screenshot_2020-04-16-14-39-48-301_com.alibaba.aliexpresshd.webp
    Screenshot_2020-04-16-14-39-48-301_com.alibaba.aliexpresshd.webp
    201.6 KB · Hit: 55
Anakartta X58 yazmasına bakmayın. Çin menşeili anakartların çoğunda yazan chipsetten daha farklı bir chipset kullanılıyor. Attığınız linktekini bilemem ama bir sürü video var bu anakartlarla ilgili.

Anakartta X58 yazmasına bakmayın. Çin menşeili anakartların çoğunda yazan chipsetten daha farklı bir chipset kullanılıyor. Attığınız linktekini bilemem ama bir sürü video var bu anakartlarla ilgili.
Cevabınız için teşekkür ederim.
1366 soket için sadece x58 yonga seti var diye biliyorum,videoları inceleyeceğim.Kullanım deneyimi olanlardan ilk elden bilgi de alacağım.

Cevabınız için teşekkür ederim.
1366 soket için sadece x58 yonga seti var diye biliyorum,videoları inceleyeceğim.Kullanım deneyimi olanlardan ilk elden bilgi de alacağım.
1366 soket için sadece X58 chipset olabilir bunda sorun yok benim demek istediğim başka bir chipset kullanıp çalıştırıyorlar. Uyumlu oluyor yani, değişik bir olay ben de nasıl anlatacağımı bilmiyorum :D.

Geri