Neler Yeni

AliExpress'de 69.93 ₺ ye Bluetooth kulaklık ile ilgili

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Aga gümrük sorunlarına baktım ve bizim ülkede yurtdışı alışverişi yapmak baya riskli bir şeymiş. Çoğu kişi gümrük sorunu yaşamış ve ürünlerini teslim alamamış. Gümrük çalışanları çok sorunlu insanlarmış ve ürünleri gümrük pazarında satılıyormuş. Siz ne dersiniz? Toptan 50 - 100 tane bluetotth kulaklık satmak isteseniz ne yapardınız ve nereden nasıl almayı düşünürdünüz?
Toplu alım da gümrükten kaçış yok. Şahıs şirketi olarak alabilirsin. 150-200 adet için aliexpress değil alibabayı kullanman gerek.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aga gümrük sorunlarına baktım ve bizim ülkede yurtdışı alışverişi yapmak baya riskli bir şeymiş. Çoğu kişi gümrük sorunu yaşamış ve ürünlerini teslim alamamış. Gümrük çalışanları çok sorunlu insanlarmış ve ürünleri gümrük pazarında satılıyormuş. Siz ne dersiniz? Toptan 50 - 100 tane bluetotth kulaklık satmak isteseniz ne yapardınız ve nereden nasıl almayı düşünürdünüz?
Ben amazonun dışında yd alışverişi yapmam. Onuda ihtiyaçtan yapıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,085
İsim
Burak Karadağ
Toplu alım da gümrükten kaçış yok. Şahıs şirketi olarak alabilirsin. 150-200 adet için aliexpress değil alibabayı kullanman gerek.
Peki diyelim ki aldım, bunun garantisi vs nasıl olacak? Direk aldım ve trendyoldan satışa koydum bir süre sonra adam bana diyecek benim kulaklık bozuldu. Bunu da düşünüyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,835
İsim
Mert Can Ergün
Her site için geçerli değil newegg üzerinden monitör aldım 4k144hz 31 inç monitör 10k ya satılıyordu vergilerle birlikte bana 13k ya geldi dhl tarafından sorunsuz geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,080
Üyeler
163,939
Son üye
NopiLatePL
Top Bottom