Neler Yeni

Yardım Aliexpress'den 51TL'ye RGB alınır mı?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Alınır, puanı 4 üstü ve 50+ satan ürünleri gözü kapalı alabilirsin.
Aliexpress den bir şey almış birine benziyorsun gelmesi ne kadar sürüyor ve gümrük işleri olmaz demi böyle şeylerde ben kendi üzerime alsam mesela bir ürünü sorun yaşar mıyım sonradan normal trendyoldan ürün almak gibi demi?

Aliexpress den bir şey almış birine benziyorsun gelmesi ne kadar sürüyor ve gümrük işleri olmaz demi böyle şeylerde ben kendi üzerime alsam mesela bir ürünü sorun yaşar mıyım sonradan normal trendyoldan ürün almak gibi demi?
Genelde 2-3 haftada gelir, çok nadir 1 ay sürer. Telefon gibi TRT bandrolü gerektiren ürünler, silah bıçak vs takılabilir. Diğerleri takılmaz.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Sinan
Ben yaz başında alıp balkona döşedim o ledlerden ışığı falan iyi ama kumanda dan kontrol mesafesi kısa telefondan daha iyi
3 kere farklı zamanlarda satın aldım 1 Hafta ile 15 gün arası sürdüydü. Gümrük falan uğraştırmıyor ptt kargo evine getiriyor. Son zamanlarda ptt kargo da iyi çalışmaya başladı şaşırttı beni direk kapıma getirdi hatta evde bile buldu beni Eskiden geldik yoktunuz diyolardı. 😃

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Genelde 2-3 haftada gelir, çok nadir 1 ay sürer. Telefon gibi TRT bandrolü gerektiren ürünler, silah bıçak vs takılabilir. Diğerleri takılmaz.
Anladım hocam bu arada aldığın şeyi bende beğendim güle güle kulan link varsa atarsın.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Alınır zamanında 10 liraya almıştım

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru