Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Sıkıntı yok beklerim jdksndAlırsak gelmesi 1 ay sürer herhalde zatenama yazarım niye yazmim
Sıkıntı yok beklerim jdksndAlırsak gelmesi 1 ay sürer herhalde zatenama yazarım niye yazmim
Hocam Amazon da 5mt şerit led öneriniz var mı aynı bu şekil. 150tl ye 60tl inidimr var almak istiyorum1 metre kablo bu haberin olsun
trendyolda 5 metreliği 123 lira https://www.trendyol.com/yopigo/5mt...ekan-silikon-yapiskanli-aydinlatma-p-47139683
Hangi kampanya oHocam Amazon da 5mt şerit led öneriniz var mı aynı bu şekil. 150tl ye 60tl inidimr var almak istiyorum
Aliexpress den bir şey almış birine benziyorsun gelmesi ne kadar sürüyor ve gümrük işleri olmaz demi böyle şeylerde ben kendi üzerime alsam mesela bir ürünü sorun yaşar mıyım sonradan normal trendyoldan ürün almak gibi demi?Alınır, puanı 4 üstü ve 50+ satan ürünleri gözü kapalı alabilirsin.
Genelde 2-3 haftada gelir, çok nadir 1 ay sürer. Telefon gibi TRT bandrolü gerektiren ürünler, silah bıçak vs takılabilir. Diğerleri takılmaz.Aliexpress den bir şey almış birine benziyorsun gelmesi ne kadar sürüyor ve gümrük işleri olmaz demi böyle şeylerde ben kendi üzerime alsam mesela bir ürünü sorun yaşar mıyım sonradan normal trendyoldan ürün almak gibi demi?
Anladım hocam bu arada aldığın şeyi bende beğendim güle güle kulan link varsa atarsın.Genelde 2-3 haftada gelir, çok nadir 1 ay sürer. Telefon gibi TRT bandrolü gerektiren ürünler, silah bıçak vs takılabilir. Diğerleri takılmaz.
bunu buldum yorumları da güzelHocam Amazon da 5mt şerit led öneriniz var mı aynı bu şekil. 150tl ye 60tl inidimr var almak istiyorum
Max 15 gün o kadarda sürmez satıcı hızlıysa 9 günAlırsak gelmesi 1 ay sürer herhalde zatenama yazarım niye yazmim