Aliexpressden mi band 6 bilekliği 30 TL'ye aldım dolandırıldım mı?

TheKMS

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba geçenlerde aliexpressde 99% indirimli mi band 6 bilekliği gördüm ve vergilerle beraber 30 tl gibi bir fiyatı vardi bende gerçek olduğunu düşünüp aldım satıcıyla konuştum sizce dolandırılma ihtimalim var mı siparişi de vereli 9 gün oldu

Ekler

• Screenshot_20230405-134833.png
    Screenshot_20230405-134833.png
    215.7 KB · Hit: 79
30 TL'ye kutusu gelse sen kârda oluyorsun

Mi Band 6 değil dostum, Smart Band M6 adında çakma bir ürün. Ben de geçenlerde sipariş verdim bunu, bugün elime ulaştı güzel bir çakma ürün memnunum 20 lira verdim zaten. :D

Mi Band 6 değil dostum, Smart Band M6 adında çakma bir ürün. Ben de geçenlerde sipariş verdim bunu, bugün elime ulaştı güzel bir çakma ürün memnunum 20 lira verdim zaten. :D
Elinde ürüne ait fotoğraf var mı? Herhangi bir sıkıntısı vs var mı? Ve 30 TL'ye değer mi?

Elinde ürüne ait fotoğraf var mı? Herhangi bir sıkıntısı vs var mı? Ve 30 TL'ye değer mi?
Simit ayran mı yiycen knk bunun yerine lenovo Lp 40 pro ve 240gb SSD aldım ben uygun fiyata

Türkiye'de 130 liralık fiyata sahip bu ürün gelecek, fotoğraf da yorumda var:

30 liraya değer mi kısmını cevaplama gereği bile duymuyorum, sadece vergi ödeyerek Çinden bedava akıllı saat alıyorsun yani. :D

Türkiye'de 130 liralık fiyata sahip bu ürün gelecek, fotoğraf da yorumda var:

30 liraya değer mi kısmını cevaplama gereği bile duymuyorum, sadece vergi ödeyerek Çinden bedava akıllı saat alıyorsun yani. :D
Bilgi için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,247
Üyeler
185,393
Son üye
Enforcement4598
Geri