Elinde ürüne ait fotoğraf var mı? Herhangi bir sıkıntısı vs var mı? Ve 30 TL'ye değer mi?Mi Band 6 değil dostum, Smart Band M6 adında çakma bir ürün. Ben de geçenlerde sipariş verdim bunu, bugün elime ulaştı güzel bir çakma ürün memnunum 20 lira verdim zaten.
Simit ayran mı yiycen knk bunun yerine lenovo Lp 40 pro ve 240gb SSD aldım ben uygun fiyataElinde ürüne ait fotoğraf var mı? Herhangi bir sıkıntısı vs var mı? Ve 30 TL'ye değer mi?
Türkiye'de 130 liralık fiyata sahip bu ürün gelecek, fotoğraf da yorumda var:Elinde ürüne ait fotoğraf var mı? Herhangi bir sıkıntısı vs var mı? Ve 30 TL'ye değer mi?
Bilgi için teşekkür ederimTürkiye'de 130 liralık fiyata sahip bu ürün gelecek, fotoğraf da yorumda var:
Genel Markalar M6 Akıllı Bileklik Yeni Nesil Spor Modlu Full Fonksiyon Akıllı Saat Seri Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar M6 Akıllı Bileklik Yeni Nesil Spor Modlu Full Fonksiyon Akıllı Saat Seri Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
30 liraya değer mi kısmını cevaplama gereği bile duymuyorum, sadece vergi ödeyerek Çinden bedava akıllı saat alıyorsun yani.