.EXE
80+
Dahası
Arkadaşlar 2 ay önce kadar Aliexpress'den sıra halinde Fanları birleştiren bir aparat aldım.
El emeği gözüyle bakarsan 4 liraya mal ederdim. Baya bildiğin minik 4 cm var yok plastik parçası üzerinde 2 tane delik var.
Burda böyle bir ürün bulunmadığı için ve uğraşmak istemediğim için almış bulundum.
Teknolojik bir ürün değil.
Ürünün fiyatı : 8 Türk Lirası
Ödediğim Vergi : 6 Türk Lirası
PTT Kargo : 14 Türk Lirası
Şimdi soruma geliyorum arkadaşlar ;
Ben Çin'den buraya ürüne kargo parası vermeden getirdim de ürün nasıl oldu da bana 14 tl ye geldi ? (Türkiye'den fiyatlandırıldı.)
Ürünün neredeyse %80 vergisini ödedim. Ben ne üzerinden vergisini ödedim bu parçanın ?
Herkeze mi bu kadar vergi çıkıyor ?
Aynı vergi sistemi devam ediyor mu ?
Bu olay beni resmen Aliexpress'e küstürdü diyebilirim :/ Yardımınızı bekliyorum...
El emeği gözüyle bakarsan 4 liraya mal ederdim. Baya bildiğin minik 4 cm var yok plastik parçası üzerinde 2 tane delik var.
Burda böyle bir ürün bulunmadığı için ve uğraşmak istemediğim için almış bulundum.
Teknolojik bir ürün değil.
Ürünün fiyatı : 8 Türk Lirası
Ödediğim Vergi : 6 Türk Lirası
PTT Kargo : 14 Türk Lirası
Şimdi soruma geliyorum arkadaşlar ;
Ben Çin'den buraya ürüne kargo parası vermeden getirdim de ürün nasıl oldu da bana 14 tl ye geldi ? (Türkiye'den fiyatlandırıldı.)
Ürünün neredeyse %80 vergisini ödedim. Ben ne üzerinden vergisini ödedim bu parçanın ?
Herkeze mi bu kadar vergi çıkıyor ?
Aynı vergi sistemi devam ediyor mu ?
Bu olay beni resmen Aliexpress'e küstürdü diyebilirim :/ Yardımınızı bekliyorum...