aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Evet kupon sağolsun 10 dolarlık keycapsi nerdeyse bedavaya aldım.
Ah şu vergi olmasaydı keşke :/
Neyse biz konumuza dönelim
Söyle önce ürün linkini bırakayım:
Keycap
Pembe-Mavi rengi tercih ettim her ne kadar arkadaşlarım diye dalga geçsede benim hoşuma gitti valla
Şimdi olaya gelelim nasıl bu kadar ucuza aldım?
Çoğunuzun bildiği üzere "Ödül kardeşliği" diye bir kampanya var ve kendi linkinizi paylaşarak kupon kazanabiiyorsunuz bir de kesonu kampanyası var fakat bizim aç gözlü milletimiz durmadığı için birisi kes onu kampanyasından 70 tane termos almış ve kampanya Tr dahil 11 ülkede askıya alındı tekrar gelir mi gelmez mi orası karışık.
Aldığım Keycaps PBT olarak geçiyor normal.klavyemdeki tuş takımına göre biraz pürüzlü yapısı var
SAĞDAKİ KENDİ KEYCAPİM
Söyle bir detaylı bakacak olursak keycaplara böyle gözüküyor :
Görüntü olarak çok şık durduğunu düşünüyorum sadece Enter ve Space tuşları uymadı.
Bu arada satıcıya alacak zaman yazdığınızda kutunun üstüne 2 veya 3 dolar yazmasını isteyin o zaman vergi 16-17 TL gelir.
Söyle bir BEFORE - AFTER yapalım
Klavyenin fotoğrafını bulamadım kusura bakmayın
Before
After
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim
Ah şu vergi olmasaydı keşke :/
Neyse biz konumuza dönelim
Söyle önce ürün linkini bırakayım:
Keycap
Pembe-Mavi rengi tercih ettim her ne kadar arkadaşlarım diye dalga geçsede benim hoşuma gitti valla
Şimdi olaya gelelim nasıl bu kadar ucuza aldım?
Çoğunuzun bildiği üzere "Ödül kardeşliği" diye bir kampanya var ve kendi linkinizi paylaşarak kupon kazanabiiyorsunuz bir de kesonu kampanyası var fakat bizim aç gözlü milletimiz durmadığı için birisi kes onu kampanyasından 70 tane termos almış ve kampanya Tr dahil 11 ülkede askıya alındı tekrar gelir mi gelmez mi orası karışık.
Aldığım Keycaps PBT olarak geçiyor normal.klavyemdeki tuş takımına göre biraz pürüzlü yapısı var
SAĞDAKİ KENDİ KEYCAPİM
Söyle bir detaylı bakacak olursak keycaplara böyle gözüküyor :
Görüntü olarak çok şık durduğunu düşünüyorum sadece Enter ve Space tuşları uymadı.
Bu arada satıcıya alacak zaman yazdığınızda kutunun üstüne 2 veya 3 dolar yazmasını isteyin o zaman vergi 16-17 TL gelir.
Söyle bir BEFORE - AFTER yapalım
Klavyenin fotoğrafını bulamadım kusura bakmayın
Before
After
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim
Ekler
Son düzenleme: