Neler Yeni

Yardım ALİEXPRESS'TEN ALIŞVERİŞ

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Merhaba 1-2 yıl önce aliexpresste sanırım 4$ ve üstü alışverişler 3$ indirim kuponu vardı. Bunu görünce bir sürü yeni hesap açıp 50-70 tl lik alışverişler yaptım. Ama hiçibiri gelmedi. Bu arada şunu da söyleyeyim kredi kartı değil de ziraat banka kartıyla almıştım. Şimdi ekran kartı işlemci vs. ucuza alayım diyorum ama gelmicek diye korkuyorum. Eğer aktif bir şekilde alışveriş yapanlar varsa ve ürünleri onlara ulaşıyorsa lütfen nasıl almam gerektiğini, püf noktaları yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dostum eğer 3 dolarlık ürünü 1 dolara alırsan o gelmeyebilir ama eğer 100 dolarlık ürünü 98 dolara alıyorsan o gelir küçük eşyalar kayboluyor genellikle ama pahalı ürünler takipli kargo ile geliyor nerde olduğuna bakabiliyorsun.
Ekran kartı işlemci aldığın zaman sen 700tl lik ürün aldıysen 200tl vergi gelecek belkide daha fazla buna hazır olmalısın.
Herşeye rağmen alışveriş yapacaksan güvenli bir satıcı bulmalısın

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum eğer 3 dolarlık ürünü 1 dolara alırsan o gelmeyebilir ama eğer 100 dolarlık ürünü 98 dolara alıyorsan o gelir küçük eşyalar kayboluyor genellikle ama pahalı ürünler takipli kargo ile geliyor nerde olduğuna bakabiliyorsun.
Ekran kartı işlemci aldığın zaman sen 700tl lik ürün aldıysen 200tl vergi gelecek belkide daha fazla buna hazır olmalısın.
Herşeye rağmen alışveriş yapacaksan güvenli bir satıcı bulmalısın
eywallah

Top Bottom