Neler Yeni

ALİEXPRESSTEN CUSTOM KLAVYE YAPIYORUM GÜMRÜK VERGİSİ ALIRLAR MI AYRIYETTEN ?

Burak1414

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Burak
Bu linkteki klavye kasası ve üzerine akko switch alacağım ama daha önce aliexpressten alışveriş yapmamistım siparişi ödedikten sonra ayrıyetten gumrük vergisi falan isterler mi ?

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
knk aliexprestte eklediğin ürünleri spette öderken gümrük ve kargo giderlerini ekleyip ödüyorsun onların dışında para ödemiyorsun

Burak1414

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk aliexprestte eklediğin ürünleri spette öderken gümrük ve kargo giderlerini ekleyip ödüyorsun onların dışında para ödemiyorsun
Tamamdir cok sagol arastiriyorum internettende bazilari oduyon bazilari odemiyon kafam karistiydi eyw

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bu linkteki klavye kasası ve üzerine akko switch alacağım ama daha önce aliexpressten alışveriş yapmamistım siparişi ödedikten sonra ayrıyetten gumrük vergisi falan isterler mi ?
Sepet toplamı 150 euro geçmesin, o ciddi sıkıntı çıkarır.

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
Tamamdir cok sagol arastiriyorum internettende bazilari oduyon bazilari odemiyon kafam karistiydi eyw
knkam 150 euro geçer ise ülkeye giriş ile beraber gümrükten çağırıyorlar sende gidiyorsun belgeleri veriyorsun sonra geliyor yine sıkıntısız

Burak1414

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knkam 150 euro geçer ise ülkeye giriş ile beraber gümrükten çağırıyorlar sende gidiyorsun belgeleri veriyorsun sonra geliyor yine sıkıntısız
tamamdır aldım 3200 tl tuttu geçmedi yani teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,643
Üyeler
164,537
Son üye
theGomis
Top Bottom