- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrar Bi bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu fotoda ki yeri gönderir misin? Hiç bir yerde kaydı yok attığın kodun.
Bu yazıyıe
Son düzenleme:
Tekrar Bi bakayım
Hocam attım cevap yazmanızı bekliyorumTekrar Bi bakayım
Dur bakıyorum hele bend e insanım yav eheheHocam attım cevap yazmanızı bekliyorum
Dur bakıyorum hele bend e insanım yav ehehe
Hocam baktınızmı baktıysanız yardımcı olabilirmisiniz?Dur bakıyorum hele bend e insanım yav ehehe
Baktık da hiçbir sonuç çıkmıyor. Ya kod yanlış yada benim seçtiğim kargo şirketlerinden birinde değil buHocam baktınızmı baktıysanız yardımcı olabilirmisiniz?
HayırBaktık da hiçbir sonuç çıkmıyor. Ya kod yanlış yada benim seçtiğim kargo şirketlerinden birinde değil bu
17track üzerinde sorgu yapabiliyor musun sen?
Evet yaptım ptt de gözüküyor ama kayıt dosyasında PTT de arşivi bulunmuyırBaktık da hiçbir sonuç çıkmıyor. Ya kod yanlış yada benim seçtiğim kargo şirketlerinden birinde değil bu
17track üzerinde sorgu yapabiliyor musun sen?
PTT den sana SMS geldi mi? SMS gelmeden ptt almış olamaz çünkü. Orada takip kodu yer alır ama ptt aldıktan biraz sonra geliyor SMS. O 17track üzerinde hemen görülebiliyor. Tekrar bakayımEvet yaptım ptt de gözüküyor ama kayıt dosyasında PTT de arşivi bulunmuyır
PTT den sana SMS geldi mi? SMS gelmeden ptt almış olamaz çünkü. Orada takip kodu yer alır ama ptt aldıktan biraz sonra geliyor SMS. O 17track üzerinde hemen görülebiliyor. Tekrar bakayım
Çıktı şimdi. Hayırlı olsun. Gümrük işlemleri tamamlanmış. Bugün yarın ptt mesaj atar sana.
Sağolun hocam çok yardımcı oldunuz Allah razı olsunkoduyla arada bir ptt kargo takipten sorgu yap. Sonuç çıkarsa sağ altta ücretler var. Oraya tıkla. Eğer ekstra bir ücret vs ödeme gerekirse orada yazar
Dün tamamlanmıştı bugün mesaj atarlarsa ona göre para ayırayımPTT den sana SMS geldi mi? SMS gelmeden ptt almış olamaz çünkü. Orada takip kodu yer alır ama ptt aldıktan biraz sonra geliyor SMS. O 17track üzerinde hemen görülebiliyor. Tekrar bakayım
Çıktı şimdi. Hayırlı olsun. Gümrük işlemleri tamamlanmış. Bugün yarın ptt mesaj atar sana.
2753032026538 koduyla arada bir ptt kargo takipten sorgu yap. Sonuç çıkarsa sağ altta ücretler var. Oraya tıkla. Eğer ekstra bir ücret vs ödeme gerekirse orada yazar
Hocam rica etsem kodu silermisiniz?PTT den sana SMS geldi mi? SMS gelmeden ptt almış olamaz çünkü. Orada takip kodu yer alır ama ptt aldıktan biraz sonra geliyor SMS. O 17track üzerinde hemen görülebiliyor. Tekrar bakayım
2753032026538 koduyla arada bir ptt kargo takipten sorgu yap. Sonuç çıkarsa sağ altta ücretler var. Oraya tıkla. Eğer ekstra bir ücret vs ödeme gerekirse orada yazar
Sildim. Rica ederim yardıma ihtiyacın olunca yazarsın.Hocam rica etsem kodu silermisiniz?
Sağolun hocamSildim. Rica ederim yardıma ihtiyacın olunca yazarsın.
Yukarıda sende yazmışsın bi yerde, sen de sil )