Neler Yeni

Çözüldü✓ Aliexpressten ilk defa klavye siparişi verdim ama

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Hocam baktınızmı baktıysanız yardımcı olabilirmisiniz?
Baktık da hiçbir sonuç çıkmıyor. Ya kod yanlış yada benim seçtiğim kargo şirketlerinden birinde değil bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

17track üzerinde sorgu yapabiliyor musun sen?

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Furkan
Baktık da hiçbir sonuç çıkmıyor. Ya kod yanlış yada benim seçtiğim kargo şirketlerinden birinde değil bu

Hayır

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Furkan

Evet yaptım ptt de gözüküyor ama kayıt dosyasında PTT de arşivi bulunmuyır

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Evet yaptım ptt de gözüküyor ama kayıt dosyasında PTT de arşivi bulunmuyır
PTT den sana SMS geldi mi? SMS gelmeden ptt almış olamaz çünkü. Orada takip kodu yer alır ama ptt aldıktan biraz sonra geliyor SMS. O 17track üzerinde hemen görülebiliyor. Tekrar bakayım

Çıktı şimdi. Hayırlı olsun. Gümrük işlemleri tamamlanmış. Bugün yarın ptt mesaj atar sana.

Xxxx koduyla arada bir ptt kargo takipten sorgu yap. Sonuç çıkarsa sağ altta ücretler var. Oraya tıkla. Eğer ekstra bir ücret vs ödeme gerekirse orada yazar

Son düzenleme:

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Furkan
PTT den sana SMS geldi mi? SMS gelmeden ptt almış olamaz çünkü. Orada takip kodu yer alır ama ptt aldıktan biraz sonra geliyor SMS. O 17track üzerinde hemen görülebiliyor. Tekrar bakayım

Çıktı şimdi. Hayırlı olsun. Gümrük işlemleri tamamlanmış. Bugün yarın ptt mesaj atar sana.

koduyla arada bir ptt kargo takipten sorgu yap. Sonuç çıkarsa sağ altta ücretler var. Oraya tıkla. Eğer ekstra bir ücret vs ödeme gerekirse orada yazar
Sağolun hocam çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun

2753032026538 koduyla arada bir ptt kargo takipten sorgu yap. Sonuç çıkarsa sağ altta ücretler var. Oraya tıkla. Eğer ekstra bir ücret vs ödeme gerekirse orada yazar
Dün tamamlanmıştı bugün mesaj atarlarsa ona göre para ayırayım

Son düzenleme:

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Furkan

2753032026538 koduyla arada bir ptt kargo takipten sorgu yap. Sonuç çıkarsa sağ altta ücretler var. Oraya tıkla. Eğer ekstra bir ücret vs ödeme gerekirse orada yazar
Hocam rica etsem kodu silermisiniz?

Top Bottom