I ismejxenk 80+ Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 62 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim İsmet 29 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 BURAKARMAĞAN yazmış: hocam geçen gün bende almıştım ledlerin arasında boşluk var haberin olsun led araları çok sık değil Devamı için tıklayın... Göze batmıyorsa ışığı iyiyse sıkıntı yok. Kaç günde geldi?
BURAKARMAĞAN yazmış: hocam geçen gün bende almıştım ledlerin arasında boşluk var haberin olsun led araları çok sık değil Devamı için tıklayın... Göze batmıyorsa ışığı iyiyse sıkıntı yok. Kaç günde geldi?
B BURAKARMAĞAN 80+ Bronze Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 953 Dahası Reaksiyon skoru 222 İsim burak armağan 29 Temmuz 2024 #28 bt uygulam ismejxenk yazmış: Göze batmıyorsa ışığı iyiyse sıkıntı yok. Kaç günde geldi? Devamı için tıklayın... 12 günde geldi bana ama lede sadece 1 defa elektrik verdim ama ışığı nasıl aydınlatıyor fazla bakmadım
bt uygulam ismejxenk yazmış: Göze batmıyorsa ışığı iyiyse sıkıntı yok. Kaç günde geldi? Devamı için tıklayın... 12 günde geldi bana ama lede sadece 1 defa elektrik verdim ama ışığı nasıl aydınlatıyor fazla bakmadım