Neler Yeni

Yardım Aliexpress'ten Sipariş Ettiğim Ürün En Son Aşamada Teslimat Başarısız Dedi !

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Şimdi arkadaşlar bu ürün bana gelmeyecek mi anlayamadım bir şey. Mail atmışlardı ilk önce bana gelip alın diye 2 şubesine gittim siz bekleyin eve gelir dedi. Bugün geleceğini söylediler bekledim evde. Bir anda takip kısmında teslim edilemedi dedi. Şimdi ben Aliexpress'ten girdim diyor ki delivery failed ulan sinirlenmemek elde değil bu ürünü 21 gündür bekliyorum. Şimdi ürünüm iptal mi oldu kavuşamayacak mıyım ?
1612994537544.png

pentiti

80+ Silver
Şimdi arkadaşlar bu ürün bana gelmeyecek mi anlayamadım bir şey. Mail atmışlardı ilk önce bana gelip alın diye 2 şubesine gittim siz bekleyin eve gelir dedi. Bugün geleceğini söylediler bekledim evde. Bir anda takip kısmında teslim edilemedi dedi. Şimdi ben Aliexpress'ten girdim diyor ki delivery failed ulan sinirlenmemek elde değil bu ürünü 21 gündür bekliyorum. Şimdi ürünüm iptal mi oldu kavuşamayacak mıyım ?
Alıntıyı görüntüle
Ben PTT kargoyu aramıştım sonra gelin alın dediler aldık bende de böyle demişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde şey takip numarasından takip edin neden başarısız dediğine dair belki bilgi vardır.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben PTT kargoyu aramıştım sonra gelin alın dediler aldık bende de böyle demişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde şey takip numarasından takip edin neden başarısız dediğine dair belki bilgi vardır.
1612994663982.png

Ptt'de böyle diyor bana yarın gidicem şubesine bir sorayım o kadar bekledim alamazsam cidden sinir olurum. Olmazsa sabahleyin kargoyu arayayım dediğin gibi hangi numaraydı acaba.

Top Bottom