- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Beyler çok ucuz redmi note 8 1200 1300 tl alsam sıkıntı çıkarmı 3 k satılmış 1.5k geri bildirimi var
Alınmaz imei uğraşırsın ücretide rahat turkiyedeki fiyatı bulur bence almaBeyler çok ucuz redmi note 8 1200 1300 TL alsam sıkıntı çıkarmı 3 k satılmış 1.5k geri bildirimi var
Yanlış hatırlamıyorsam yurtdışından başka bir site aracılığıyla telefon satın almak yasak yani alsanda %90 ihtimalle gümrükten geçmeyecektir(şimdi kontrol ettim 2019 mayısta yasak kaldırılmış)Beyler çok ucuz redmi note 8 1200 1300 TL alsam sıkıntı çıkarmı 3 k satılmış 1.5k geri bildirimi var
redmi note 8 2.5 k dostum nasıl bulurum.Alınmaz imei uğraşırsın ücretide rahat turkiyedeki fiyatı bulur bence alma
2.5k yaBüyük ihtimalle gümrük el koyar telefona.Gümrükten geçse bile kayıt ücreti vs. derken Türkiye fiyatına denk gelir.
eeee gümrükde kalır imei olayı var kapanırsa telefon napıcaksın ? e devletden mecbur yaptırcaksın aynı fiyata gelirredmi note 8 2.5 k dostum nasıl bulurum.
Vergi 300 400 TL geldi de 1.6k ya felan gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.5k ya
İemi yi bilmiyorum dostum açıklarmısıneeee gümrükde kalır imei olayı var kapanırsa telefon napıcaksın ? e devletden mecbur yaptırcaksın aynı fiyata gelir
Uluslararası Mobil Cihaz Kodu. Her bir GSM telefon cihazına üretim aşamasında IMEI numarası yüklenmektedir. IMEI numarası her bir cihazın kimlik numarası olup tek ve benzersizdir ve 15 haneden oluşur.İemi yi bilmiyorum dostum açıklarmısın
Onu açtırabiliyorsun diye biliyorum ben tr hattı kullanabiliyosun açtırıpUluslararası Mobil Cihaz Kodu. Her bir GSM telefon cihazına üretim aşamasında IMEI numarası yüklenmektedir. IMEI numarası her bir cihazın kimlik numarası olup tek ve benzersizdir ve 15 haneden oluşur.
(Alıntı).
mesela yurtdışından cihaz alıyorsun. 30 günlük deneme var diyelim 30 gün sonra telefon kapanıyor imei kaydını yaptırmazsam telefonu açamazsın. mecbur turkiyede kayıt yaptırcaksın 2.000 1.500 para patlar yaptırmaya kalksanİemi yi bilmiyorum dostum açıklarmısın
Teşekkürlermesela yurtdışından cihaz alıyorsun. 30 günlük deneme var diyelim 30 gün sonra telefon kapanıyor imei kaydını yaptırmazsam telefonu açamazsın. mecbur turkiyede kayıt yaptırcaksın 2.000 1.500 para patlar yaptırmaya kalksan
ne demek istedin telefon Fiyatıda böyle https://www.trendyol.com/xiaomi/red...MIis3itri76gIVjtwYCh1_igRXEAYYASABEgIxMfD_BwETeşekkürler