Neler Yeni

alım satım yaparak kar etme

ahmetkhnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet Köhneli
ikinci el telefon(özellikle iphone modelleri) alıp satarak 300 500 tl kar etmek istiyorum sizce böyle bir işe kalkışmalımıyım
tavsiyeniz nelerdir?
gözlemlerime göre iyi bir iş parada var letgo ve sahibindende baktığım telefonların çoğunu göremiyorum hatta.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Telefonlarda hiiç kalkışma alırsın iphone 12 18.000 tl'ye 1 yıl geçer düşer 10K tl ama 30-40 yıl saklarsan değerlenir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ikinci el telefon(özellikle iphone modelleri) alıp satarak 300 500 TL kar etmek istiyorum sizce böyle bir işe kalkışmalımıyım
tavsiyeniz nelerdir?
gözlemlerime göre iyi bir iş parada var letgo ve sahibindende baktığım telefonların çoğunu göremiyorum hatta.
elinden geliyorsa ekranı kırık telefonları alıp, ekranı değiştirip satabilirsin. sadece al-sat ile çok bir şey kazanacağını sanmam.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

ahmetkhnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet Köhneli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elinden geliyorsa ekranı kırık telefonları alıp, ekranı değiştirip satabilirsin. sadece al-sat ile çok bir şey kazanacağını sanmam.
biliyorum yotube da birçok video var ama ben cihazı haşat etmemek uğruna yapmam telefoncuda çok para ister ama deniyicem

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
biliyorum yotube da birçok video var ama ben cihazı haşat etmemek uğruna yapmam telefoncuda çok para ister ama deniyicem
pandemi yokken ekranı kırık, hdd bitmiş, hoparlörü patlak, klavyesi çalışmayan kısacası bozuk değil ama sakat laptopları alıp toparlayıp satıyordum. iyi para getiriyor. hatta bir keresinde bir tanıdığımdan bu laptop bozuk al ne yaparsan yap diye 200 liraya bana sattığı laptopu sadece hdd değiştirerek çalışır hale getirip 1500 liraya satmıştım. laptoplarda parça değiştirmek telefondan daha kolaydır. telefonlarda elektronik bilgin yoksa yapabileceğin tek şey ekran değiştirmek, hoparlör, pil değiştirmek. bir ara ona da yeltendim de, o kadar küçük vidalarla uğraşmak sarmadı.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
tamir yapmadığın sürece zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

denemek istiyorsan samsungun m21, m31s serisini deneyebilirsin ama kar eder misin bilemem

Top Bottom