Neler Yeni

Alınan ürünün orijinalliği??

kmkc_smh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Semih Ekmekçi
Bütçe
2400
Hb üzerinden puma rebound low v6 diye bir ayakkabı aldım ayakkabının üzerinde bariz yapışkan maddesinin taşması dikiş ipliklerinin fazlalığı ,leke gibi sorunlar olduğunu görünce baya bir şüphelendim ürünün orijinalliğini nasıl sorgularım help mee
Satıcı Longstreet Trabzon merkezli bir satıcı

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Tuğra Yıldız
Hb üzerinden puma rebound low v6 diye bir ayakkabı aldım ayakkabının üzerinde bariz yapışkan maddesinin taşması dikiş ipliklerinin fazlalığı ,leke gibi sorunlar olduğunu görünce baya bir şüphelendim ürünün orijinalliğini nasıl sorgularım help mee
Satıcı Longstreet Trabzon merkezli bir satıcı
galiba 2500 tl ye aldiniz amazon uzerinde 1900 civarinda urunu iade edebiliyorsan edip oradan alman daha iyi olur ( tavsiye ) fotograf olarak eklersen detayli bakalim

kmkc_smh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Semih Ekmekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
galiba 2500 tl ye aldiniz amazon uzerinde 1900 civarinda urunu iade edebiliyorsan edip oradan alman daha iyi olur ( tavsiye ) fotograf olarak eklersen detayli bakalim

Ekler

• IMG20250328112832_01.jpg
    IMG20250328112832_01.jpg
    1.7 MB · Hit: 19
  • IMG20250328112750.jpg
    IMG20250328112750.jpg
    1.7 MB · Hit: 20
  • IMG20250328112745_01.jpg
    IMG20250328112745_01.jpg
    1.9 MB · Hit: 20

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Tuğra Yıldız
urun orjinal gibi fakat buyuk ihtimalle kullanilmis kullanima bagli gibi duruyor ekstra olarak camasir makinesine atilip yikanmis sanirim.

Mithril

80+ Silver
ürün muhtemelen orjinal ama çıktığı fabrika çokda kaliteli değil hocam muhtemelen çünkü ürünün kalite kontrolu bayağı kötü yapılmış
hocam genelde alt seviye ile üst seviye ayakkabılar aynı fabrikadan çıkar ve değişen tek şey kullanılan malzemenin kalitesi olur.
kısa süreli tekstil maceram bana bunu gösterdi.
urun orjinal gibi fakat buyuk ihtimalle kullanilmis kullanima bagli gibi duruyor ekstra olarak camasir makinesine atilip yikanmis sanirim.
ayakkabı yıkansa yada kullanılsa asla böyle durmaz.

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Tuğra Yıldız
ürün muhtemelen orjinal ama çıktığı fabrika çokda kaliteli değil hocam muhtemelen çünkü ürünün kalite kontrolu bayağı kötü yapılmış
hocam genelde alt seviye ile üst seviye ayakkabılar aynı fabrikadan çıkar ve değişen tek şey kullanılan malzemenin kalitesi olur.

fabrika bu kadar etkiliyor muydu tesekkurler bilgilendirme icin.

kmkc_smh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Semih Ekmekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam maalesef öyle. her fabrika diktiği ayakkabıya o kadar değer vermiyor.
fabrika bu kadar etkiliyor muydu tesekkurler bilgilendirme icin.
Barkod/ kimlik sorgulaması yapabileceğim bir site var mı bildiğiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Made in china

Mithril

80+ Silver
Barkod/ kimlik sorgulaması yapabileceğim bir site var mı bildiğiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Made in china
hangi ülkede dikildiği çokda fark etmiyor hocam, ayakkabının ömrünü kullanıldığı malzeme belirler.
gördüğüm kadarı ile çinliler çokda iyi dikememiş

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Marka sitesinde 3 k olan bir ayakkabıyı kişisel veya dükkan sahibi bir kişi nasıl 2400 satabiliyor internette ? Bunun sebebi internetten satması değil genelde defolu düzgün üretim olmayan malları satıyorlar. Bu arada o paraya puma tavsiye etmem. Adidas veya skechers tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,229
Üyeler
170,990
Son üye
Sebahattina
Top Bottom