Neler Yeni

alınır mı ne diyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
selamlar spora başlayacağım ve çok yağlıyım, yağ yakımı için destekleyici supplement almayı düşünüyorum sizce bu set iyi mi işimi görür mü

Can...

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerek yok böyle şeylere K-A-L-O-R-İ A-Ç-I-Ğ-I yaratın kardiyo yapın eritirsiniz ztn
Benim için ne kadar hızlı o kadar iyi şuanlık..
İstediğim yağ oranlarına yaklaşıp büyüme odaklı çalışacağım

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
ibrahim can
Gerek yok böyle şeylere K-A-L-O-R-İ A-Ç-I-Ğ-I yaratın kardiyo yapın eritirsiniz ztn
geçen konuda konuşmuştuk benimde diyet dediğim yani işte 4 5 gün önce spora başladım ona göre beslenmeye çalışıyorum sen ona göre cevapladın değil mi

Can...

80+ Platinum

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
ibrahim can

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
para harcamana geek yok neden acele ediyorsun spor dediğin zamanla olur günlük tüketmen gerekenin biraz altını tüket sonra yağlarını yak (kalori açığı) yavaş yavaş olcak iş eğer bi çılgınlık yapmak istiyorsan kendini aç bırakıp hastalanıp çubuk krakere dönüşebilirsin. eğer kalori açığını çok artırırsan yani hızlanmaya calısırsan kas kaybı da yaşarsın bulk yapan insanlar büyüyo kas kaybı yaşamadan zayıflamaya calısıyo

NespaY

80+ Silver
selamlar spora başlayacağım ve çok yağlıyım, yağ yakımı için destekleyici supplement almayı düşünüyorum sizce bu set iyi mi işimi görür mü

Ya şu spora yeni başlayan arkadaşlarda şöyle bir trip var yok spora başlıyorum hangi supplementi alayım kullanayım dur bi daha başla yani bu supplement olayları sporun ilerisinde başlar yani minumum 2 ay düzenli eksiksiz spor yapacaksın ki supplement kullanmaya başlayasın ve sporda acele olmaz hızlı gelişen arkadaşlarda büyük kısmı genetiğine bağlıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
para harcamana geek yok neden acele ediyorsun spor dediğin zamanla olur günlük tüketmen gerekenin biraz altını tüket sonra yağlarını yak (kalori açığı) yavaş yavaş olcak iş eğer bi çılgınlık yapmak istiyorsan kendini aç bırakıp hastalanıp çubuk krakere dönüşebilirsin. eğer kalori açığını çok artırırsan yani hızlanmaya calısırsan kas kaybı da yaşarsın bulk yapan insanlar büyüyo kas kaybı yaşamadan zayıflamaya calısıyo
Ya şu spora yeni başlayan arkadaşlarda şöyle bir trip var yok spora başlıyorum hangi supplementi alayım kullanayım dur bi daha başla yani bu supplement olayları sporun ilerisinde başlar yani minumum 2 ay düzenli eksiksiz spor yapacaksın ki supplement kullanmaya başlayasın ve sporda acele olmaz hızlı gelişen arkadaşlarda büyük kısmı genetiğine bağlıdır.
Beslenmem nasıl olmalı peki? Birde nasıl çalışmalıyım?

Can...

80+ Platinum

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
Beslenmem nasıl olmalı peki? Birde nasıl çalışmalıyım?
genelde protein ihtiyacını tavuktan giderirsin geri kalanları az bucyk biliyosundur annen ne verdiyse ye reisim ekonomi bile sıkıntı ama ne biliyim hamur işidir patatestir uzak dur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,021
Üyeler
166,677
Son üye
vlsxea
Top Bottom