B450M-A PRO MAX Alınır mı?

BurAkkuş

80+
Reaksiyon skoru
93

Arkadaşlar ryzen 5 5600'e geçmek için anakart değiştiricem kredi kartına 3 taksit şeklinde bunu almayı düşünüyorum. hem 2000tl limitin altında kalıyor 1800tl fiyatı ile hem de ryzen 5 5600'ü bios güncellemesi ile destekliyor ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amacım elimdeki intel sistemi ryzen 5 5600'e yükseltip ileriki süreçte rx 6600 xt ile kullanmak bu anakart işimi görür mü sizce? Ek olarak onun yerine bunu al diyecekseniz 2000tl'yi geçmemesine dikkat edin çünkü alışverişi kredi kartı ile yapıyorum.

@crazyreign

Son düzenleme:
Görür niye görmesin o bütçeyle zaten alabileceğiniz en ucuz anakartı almak en mantıklısı

Arkadaşlar ryzen 5 5600'e geçmek için anakart değiştiricem kredi kartına 3 taksit şeklinde bunu almayı düşünüyorum. hem 2000tl limitin altında kalıyor 1800tl fiyatı ile hem de ryzen 5 5600'ü bios güncellemesi ile destekliyor ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı?

Amacım elimdeki intel sistemi ryzen 5 5600'e yükseltip ileriki süreçte rx 6600 xt ile kullanmak bu anakart işimi görür mü sizce? Ek olarak onun yerine bunu al diyecekseniz 2000tl'yi geçmemesine dikkat edin çünkü alışverişi kredi kartı ile yapıyorum.

@crazyreign
tabikide alınır

@crazyreign
2000 ₺ altında kalan nadir seçeneklerden giriş seviyesi bir kart. Bütçeyi yükseltemiyorsan, ki öyle yazmışsın, alınabilir.

Zamanında bu kartı çok yermişler b450m s2h alırsınız onun yerine falan diye ki ben de o anakartı istiyordum ama artık bu fiyata b450m s2h kalmadı bence de mantıklı msi almak ama bir onaylanma ihtiyacı hissettim teşekkür ederim :)
Yanlıs hatırlamıyorsam birisnde tek diğerinde çift m2 ssd desteği var o yüzden diye hatırlıyorum tercih meselesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,125
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri