Neler Yeni

Öneri alınır mı? Sogutması nasıl Zotac Rtx3060tı 8gb Twın Edge

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Yusuf İslam

işlemci

bu kart nasıl bir kart bazı arkadaşlar öneride bulundu satıcı trentyol sıkıntı olmaz heralde bunu amd rayzen 5600 işlemci ile kullanacagım sogutması felan nasıldır bilmiyorum kullanan varsa yardımcı olabilirmi dolar yükselcek

kullanacagım sistem benim elimde olan sistem bu
gigabaytle b450m gaming anakart
650 w 80+ güç kaynagı

KIOXIA PCIe M2 1TB EXCERIA G2​

kasa bu

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,698
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
3000 serisi sıfır alınmaz o kadar etmez

arturo

80+ Silver

işlemci

bu kart nasıl bir kart bazı arkadaşlar öneride bulundu satıcı trentyol sıkıntı olmaz heralde bunu amd Ryzen 5600 işlemci ile kullanacagım sogutması felan nasıldır bilmiyorum kullanan varsa yardımcı olabilirmi dolar yükselcek

kullanacagım sistem ,
gigabaytle b450m gaming anakart
650 w 80+ güç kaynagı

KIOXIA PCIe M2 1TB EXCERIA G2​

kasa bu
ikince el 3080 bakın dicem psunuz yetmiyor. 4060 beklemeniz sizin için daha iyi olur

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Kanka trendyol u pek güvenilir bulmuyorum, şüpheli, bence alınmaz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,698
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
İkinci el alınır 3 bin serisi sıfır paraya yazık
Çok iyi bilmeyenler pis kazıklanabiliyor. Fake ekran kartı, bakımsızlık, teknik soruna sahip olmaları vb...
Arkadaşımın ekran kartının belleğinin 8 gb belleği olmasına ramen 5 gb bellek kullandığı an kapanıyordu mesela, gtx 1080 i 6000 e okutmuştu. Dikkatsiz ve fazla bilgi sahibi olmayan kişiler çok rahat kazıklanabiliyor 2. el piyasasında, özellikle türkiyede. Ama haklısınız bilen biri çok iyi fiyata 2. el alabilir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,698
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çok iyi bilmeyenler pis kazıklanabiliyor. Fake ekran kartı, bakımsızlık, teknik soruna sahip olmaları vb...
Arkadaşımın ekran kartının belleğinin 8 gb belleği olmasına ramen 5 gb bellek kullandığı an kapanıyordu mesela, gtx 1080 i 6000 e okutmuştu. Dikkatsiz ve fazla bilgi sahibi olmayan kişiler çok rahat kazıklanabiliyor 2. el piyasasında, özellikle türkiyede. Ama haklısınız bilen biri çok iyi fiyata 2. el alabilir.
Geriye kalan para ile diğer parçaları yüksek tutulabilir aslında çok Zor değil test etmek birkaç program ve birkaç Kontrol ile alınabilir

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Almadan test ettikten sonra bir problem olma ihtimali çok düşük.

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Yusuf İslam
yani nasıl anlaşılabilirki kartın sıkıntılı oldugu alırsın sıkıntılı çıkar araki satan kişiyi bulasın ben 2. el alma taraftarı deyilim ne olacagı belli deyil en iyisi sıfır ürün zotac iyi gibi

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
yani nasıl anlaşılabilirki kartın sıkıntılı oldugu alırsın sıkıntılı çıkar araki satan kişiyi bulasın ben 2. el alma taraftarı deyilim ne olacagı belli deyil en iyisi sıfır ürün zotac iyi gibi
Kanka bazen arıyorsun, sonra bir ses duyuyorsun (aradığınız numara kullanılmamaktadır) diye. Ben pek güvenemiyorum 2. ele, kötü anılarım var belki ön yargılı olabilirim. Siz neyi mantıklı gördüyseniz onu yapın en iyisi.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,698
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kanka bazen arıyorsun, sonra bir ses duyuyorsun (aradığınız numara kullanılmamaktadır) diye. Ben pek güvenemiyorum 2. ele, kötü anılarım var belki ön yargılı olabilirim. Siz neyi mantıklı gördüyseniz onu yapın en iyisi.
Allah'a şükür bugüne kadar çok ikinci el kart aldım hatta hiç sıfır almadım 😄 hiçbir sorun çıkmadı ama ben biliyorum alırken nelere dikkat edilir iyice kontrol edip alıyorum bilmeyenler için evet risk var ama bilen anlayan biri ile de gidip alabilirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,553
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom