Win7Multi
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 27
- İsim
- Anonim
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar, Bilişim
- tolgafiorinofani
Selam, bugün sizlere alınmaması gereken laptoplardan bahsedeceğim, başlayalım.
1. tatlış Clevo kasa Monster notebooklar
Clevo kasa Monster notebookları sakın almayın! Sürekli arıza veriyor. Aslında Monster servisi biraz iyi sahip çıkıyorlar en azından. SSD ve RAM dışında içindeki bütün parçalar en ucuzu. Tabii ki her zaman kötüsü denk gelecek diye bir şey yok. Şans işi.
Monster genel olarak kalitesiz sayılır. Ama servisi biraz iyi. Tongfang ve MSI kasaları biraz daha iyi. Ama önermiyorum.
Yaşadığım bütün sorunlar:
2. Casper Excalibur serisi (G870 hariç):
Casper'da genel olarak kalitesiz bir marka. Ama Excalibur G870biraz daha iyi.
3. Lenovo LOQ serisi:
Bu cihazlarda kronik anakart sorunu var. Sorun yaşayanlar internette çok:
Lenovo genel olarak kaliteli bir firma. Ama her markanın sorunlu modeli var.
4. "Clevo" kasa Gigabyte G Ve A serisi laptoplar:
Clevo Monster ile aynı parçaları kullanıyorlar ve hep arıza veriyor.
Gigabyte genel olarak iyidir. Anakart'ları masaüstünde gayet iyi. Ama bu laptopu Clevo yapması Gigabye'ta yakışmadı.
5.i-Life markası.
Trendyol'da gördüğüm en kalitesiz laptop markası. Anakartı tablet anakartına benziyor, 4.nesil işlemci var ve mekanik HDD var.
M.2 SSD slotu koymuşlar ama o bile çalışmıyor. Adam SSD takıyor ama cihaz daha yavaş çalışıyor. Tabii bu tek modeli. Diğer modelleri de kötü.
6. tecnopc markası.
Yine vasat bir marka. Anlatmaya gerek yok. İnternette bulabirsiniz.
7. ASUS TUF gaming F15
Biraz sorunlu bir model. Ama ASUS'un düzgün modelleri var.
Ama 2022 ve sonrası modelleri gayet iyi. Sadece biraz ısınıyor.
Konu Güncellendi.
1. tatlış Clevo kasa Monster notebooklar
Clevo kasa Monster notebookları sakın almayın! Sürekli arıza veriyor. Aslında Monster servisi biraz iyi sahip çıkıyorlar en azından. SSD ve RAM dışında içindeki bütün parçalar en ucuzu. Tabii ki her zaman kötüsü denk gelecek diye bir şey yok. Şans işi.
Monster genel olarak kalitesiz sayılır. Ama servisi biraz iyi. Tongfang ve MSI kasaları biraz daha iyi. Ama önermiyorum.
Yaşadığım bütün sorunlar:
https://www.technopat.net/sosyal/konu/monster-abra-a5-v17-2-3-kasma-sorunu-nasil-coezueluer.2611426/
Çözüldü: Monster Abra A5 v17.2 (Clevo NH58hkq) düzelmeyen BSoD hatası
Anakart: Monster Abra A5 v17.2 (Clevo NH58hkq) İşlemci: Intel Core i5 11400H Ekran kartı: RTX 3050 Ti İşletim sistemi: Windows 10 (Windows 11'de de mavi ekran almıştım.) Bu konu ile ilgili konu açmıştım geçenlerde. (başka bir forumda) bana Intel Wi-Fi kartının ve Realtek ağ kartının driver...
techolay.net
2. Casper Excalibur serisi (G870 hariç):
Casper'da genel olarak kalitesiz bir marka. Ama Excalibur G870biraz daha iyi.
3. Lenovo LOQ serisi:
Bu cihazlarda kronik anakart sorunu var. Sorun yaşayanlar internette çok:
Çözüldü✓ - LENOVO LOQ bilgisayarım kapandı!!
1 ay önce aldığım Lenovo LOQ modelinde bilgisayarım. Bu gün iki kere kapandı. İ5 12. Nesil işlemci RTX 4050 ekran kartı bulunan model ilk başta need gör speed heat oynarken (soğuk olmasına rağmen) kapandı. Elektrik kesintisi olmuş gibi bir kapanmaydi. Geri açtım ve çalıştı. Bir kaç saat sonra...
forum.donanimarsivi.com
Yeni leptop donma sorunu
Yeni leptop almıştım Lenovo loQ 15IAx9 modelini ram 32 yaptım ama oyunda. Çıkınca valo cs vb gibi oyunlardan çıkınca ekran donup kalıyor tıkayamiyorum tuşundan kapatıp açmam gerekiyor bu nedeni nedir ?
forum.donanimarsivi.com
Lenovo genel olarak kaliteli bir firma. Ama her markanın sorunlu modeli var.
4. "Clevo" kasa Gigabyte G Ve A serisi laptoplar:
Clevo Monster ile aynı parçaları kullanıyorlar ve hep arıza veriyor.
Gigabyte genel olarak iyidir. Anakart'ları masaüstünde gayet iyi. Ama bu laptopu Clevo yapması Gigabye'ta yakışmadı.
5.i-Life markası.
Trendyol'da gördüğüm en kalitesiz laptop markası. Anakartı tablet anakartına benziyor, 4.nesil işlemci var ve mekanik HDD var.
M.2 SSD slotu koymuşlar ama o bile çalışmıyor. Adam SSD takıyor ama cihaz daha yavaş çalışıyor. Tabii bu tek modeli. Diğer modelleri de kötü.
6. tecnopc markası.
Yine vasat bir marka. Anlatmaya gerek yok. İnternette bulabirsiniz.
7. ASUS TUF gaming F15
Biraz sorunlu bir model. Ama ASUS'un düzgün modelleri var.
Ama 2022 ve sonrası modelleri gayet iyi. Sadece biraz ısınıyor.
ASUS TUF Gaming F15 FX506LH (2020) Neden Alınmamalı?
Geçenlerde ASUS TUF Gaming F15 7 Aylık Kullanıcı Deneyimim adında konu açmıştım. https://www.technopat.net/sosyal/konu/asus-tuf-gaming-f15-7-aylik-kullanici-deneyimi.1863826/ Aradan 2 ay geçti. Ve farklı bir konu açmaya karar verdim. 1) Soğutma Problemi Sistemde Intel Core i5-10300H +...
www.technopat.net
Konu Güncellendi.
Son düzenleme: