Neler Yeni

Laptoplarda alınmaması gereken marka ve modellerin adı

Noxel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
Yarıldın hocam gülmekten sağolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

60-80 K arasına MSI ve Asus bakabilirsiniz Ailenware olacağını sanmam.
msi vector 16 buldum fiyatı markasına ve özelliklerine göre güzel ama böyle olunca aklıma NEDEN diye geliyor fikrin var mı

Hermitus

80+ Bronze
msi vector 16 buldum fiyatı markasına ve özelliklerine göre güzel ama böyle olunca aklıma NEDEN diye geliyor fikrin var mı

45 ntsc ekran 1 nesil eski işlemci bu cihazın en büyük kusurları bunları saymazsak fiyata göre performans canavarı diyebilirim.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
15.000 bütçe için ofis ortamında kullanmak için ne önerirsiniz? @Ruffian

Noxel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
45 ntsc ekran 1 nesil eski işlemci bu cihazın en büyük kusurları bunları saymazsak fiyata göre performans canavarı diyebilirim.
ekrandan hiç anlamıyorum ne oluyor 45 olunca. seneye bilgisayar müh. gidicem 1 nesil eski işlemci olsa bir sıkıntı olur mu ha bir de fan sesi, soğutma ve kasa kalitesi nasıldır

Hermitus

80+ Bronze
ekrandan hiç anlamıyorum ne oluyor 45 olunca. seneye bilgisayar müh. gidicem 1 nesil eski işlemci olsa bir sıkıntı olur mu ha bir de fan sesi, soğutma ve kasa kalitesi nasıldır
soğutması iyi bu cihazın. bu paraya alınacak en iyi performansı veriyor bildiğim kadarıyla. işlemci 1 nesil eski olması kötü yapmaz bende aynı işlemciyi kullanıyorum gayet iyi eksi vermemin sebebi bu paralarda 14. nesil bulabiliyorsunuz ama ekran kartı 4080 değil 4070 olur. ekran konusunda %100 srgb ekran kullanmadıysanız sıkıntı olacağını sanmam. son olarak bu cihaz internette biraz gürültülü diyorlardı onu bi araştrın derim bence normal bir durum ama siz gene de bi bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,013
Üyeler
163,420
Son üye
BRKN67
Top Bottom