Palo DAYI 👑
80+ Gold
Asus ,msiE marka model kalmamış ne alacaz twisted mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende asus vg27aq3a modeli var yorumunuz nedir ?kesinlikle
Asus ,msiE marka model kalmamış ne alacaz twisted mı
Bende asus vg27aq3a modeli var yorumunuz nedir ?kesinlikle
Merhabalar ben ruffian bugün sizlere alınmaması gereken monitörleri sıralayacağım alınmaması gereken laptoplara mutlaka bakın derim
ilk sırada bu forumda fazlaca önerildiğini gördüğüm
-LG Ultragear var sorunları say say bitmeyecek bir modeldir
il sorunu Screen Burn (Pixel Frozen - Ghost image diyede geçer)görüldüğü üzere baya kötü bir panele sahip diğer sorununa geçelim
-AŞIRI DERECEDE GHOSTING bu monitorde aşırı derecede ghosting problemi var
Casper Excalibur Monitörler
-excalibur zaten alınmayacak bir laptop iken birde yandaşları çıkıyor ghosting problemleri panel dandikliği LG ile kardeş gibiler ama excalibur da ekstradan ölü piksel garantili geldiğinde çıkmasa bile o sene içerisinde ölü piksel çıkabilir
Monster Aryond
-Monsterin kötü şöhreti abra ile biliniyor birde monitörleri var Ghosting problemleri ölü pikseller daha kendi laptopunda ölü piksel sorunun çözememişken ayrıyeten monitör çıkartmak ne kadar kansızca milletin cebi ile oynuyorlar garibim halkda ghosting problemini çözmeye çalışıyor
Acer Nitro monitörler
-Aslında çokta kötü değil aralarından seçmek lazım alırken forumda sormanızı tavsiye ederim örneğin Acer Nitro VG240y olması gerek o modelde ghosting var ölü piksel çıkabilir
acer nitro monitörlerde genellikle ölü piksel çıkabilir dikkat etmemiz gerek fazla üstünde durmayacağım ama uyarayim genellikle acer nitro monitörler VA panel olur ve kalitesiz giriş seviyesi va paneller aşırı sorun yaratırlar
Samsung Odyssey
-aşırı problemli bir model G9 G7 77 dışında asla ama asla yanaşılmaması gereken bir modeldir
-ölü pikseller ghosting ler screen burn giriş yerlerinin kalitesizliği vs.
ViewSonic Omni
-ViewSonic aslında güzel bir markadır fakat ucuz ürünün oyunu güzel olmaz ekran parlaklığı 1ms e alırsanız çok düşüyor paneli kalitesiz benim incelediğim modelde açıkcası beğenmedim beklemezdim bu markadan
Rampage (TAMAMEN NE VAR NE YOK)
-Hayatımda bu kadar dandik gaming ayağına ofis sensörleriyle panelleriyle ışıklarıyla ne varsa ofis parçasıyla donatıp bu kadar ünlü olan bir marka görmedim gaming adında satılıp içinde ofis parçaları olan bir markadır rampage asla almayın bu markayı
Gamebooster monitörler eşyalar ne varsa
-rampage in yan sanayisi diyebilirim çinden dandik eşyalara basıyolar damgayı gönderiyolar buraya yanaşmayın
Benim rehberim buraya kadardı umarım size yardımcı olur.
Asusun çoğu modeli iyidir ama sanırsam 3D desteği yokASUS 27" VG279QL1A 1Ms 165Hz DP HDMI FullHD FreeSync/G-Sync IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG279QL1A 1Ms 165Hz DP HDMI FullHD FreeSync/G-Sync IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam bu monitör nasıl, iyi değilse 27 inç, 144-180hz, ips panel, fullhd monitör öneriniz ne olur
Aynısı var bende de sadece 1 tane siyah ekranda beliren piksel yeşil oluyor ama kafama takmıyorum onun harici miss gibi monitör. Konu sahibi ghostingden bahsetmiş bide alakası yok sadece ''response time'' ayarını fast den faster a alınca ghosting oluyor.Tasarım aynı ama model aynı mı bilmiyorum. Ben bunu kullandım. Hiçbir sıkıntısı yoktu. LG monitörler güzeldir. Genelleme yapmak pek iyi değil.
LG Ultragear 23.8
LG Ultragear 23.8'' 24gs60f-b 180hz 1ms (GTG) Hdr10 Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
dell ve msi.E marka model kalmamış ne alacaz twisted mı
2 fotoğrafın açıklamasını beklerimAynısı var bende de sadece 1 tane siyah ekranda beliren piksel yeşil oluyor ama kafama takmıyorum onun harici miss gibi monitör. Konu sahibi ghostingden bahsetmiş bide alakası yok sadece ''response time'' ayarını fast den faster a alınca ghosting oluyor.
Aynı model mi ? Response time ayarı faster da mı ? Detay vermiyorsun ki.2 fotoğrafın açıklamasını beklerim
peki keyfin bilir faster kullanmaya devam et ne diyim.özellik var iken neden kullanmayalım ? bu marka hatası bu modeller göz göre göre alınmaz