Ruffian 80+ Silver Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 3,501 Dahası Reaksiyon skoru 1,181 Konum Adana İsim Ahmet İlgilendiği Kategoriler Laptop, PC, Limitler 25 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 Ferhat ÜZÜM yazmış: Asus Tuf 1ms 180hz fullhd freesync gsync alinit mi 5.4k fiyat uygun geldi Devamı için tıklayın... Asuslar ile alakalı ağır şikayetler var çok önermem.
Ferhat ÜZÜM yazmış: Asus Tuf 1ms 180hz fullhd freesync gsync alinit mi 5.4k fiyat uygun geldi Devamı için tıklayın... Asuslar ile alakalı ağır şikayetler var çok önermem.
F Ferhat ÜZÜM 80+ Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 289 Dahası Reaksiyon skoru 46 İsim Ferhat ÜZÜM 25 Haziran 2024 #41 Ruffian yazmış: Asuslar ile alakalı ağır şikayetler var çok önermem. Devamı için tıklayın... Ne önerirsiniz 5.5k yi geçmezse iyi olur Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Haziran 2024 Ruffian yazmış: Asuslar ile alakalı ağır şikayetler var çok önermem. Devamı için tıklayın... Birde şikayetler nelerdir kısaca bahsedebilirmisiniz
Ruffian yazmış: Asuslar ile alakalı ağır şikayetler var çok önermem. Devamı için tıklayın... Ne önerirsiniz 5.5k yi geçmezse iyi olur Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Haziran 2024 Ruffian yazmış: Asuslar ile alakalı ağır şikayetler var çok önermem. Devamı için tıklayın... Birde şikayetler nelerdir kısaca bahsedebilirmisiniz
Ruffian 80+ Silver Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 3,501 Dahası Reaksiyon skoru 1,181 Konum Adana İsim Ahmet İlgilendiği Kategoriler Laptop, PC, Limitler 25 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #42 Ferhat ÜZÜM yazmış: Ne önerirsiniz 5.5k yi geçmezse iyi olur Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Haziran 2024 Birde şikayetler nelerdir kısaca bahsedebilirmisiniz Devamı için tıklayın... Hocam ben şuan çok hakim değilim fakat ışık sızması ile alakalı baya sorunu var.
Ferhat ÜZÜM yazmış: Ne önerirsiniz 5.5k yi geçmezse iyi olur Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Haziran 2024 Birde şikayetler nelerdir kısaca bahsedebilirmisiniz Devamı için tıklayın... Hocam ben şuan çok hakim değilim fakat ışık sızması ile alakalı baya sorunu var.
Q qskhan 80+ Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Gökhan küçük 25 Haziran 2024 #43 Hocam ps5 için geçen indirimde samsung odeysses g7 43” aldım. Hem akıllı uygulamaları sayesinde tv olarakta kullanırım dedim. 14.5 k aldım nasıldır teşekkür ederim
Hocam ps5 için geçen indirimde samsung odeysses g7 43” aldım. Hem akıllı uygulamaları sayesinde tv olarakta kullanırım dedim. 14.5 k aldım nasıldır teşekkür ederim