Neler Yeni

Alınmaması gereken telefonlar p2

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
A15 kullanıyorum.
Fazla telefonla uğraşmadığım için yeterli oluyor.
Lakin haklısınız yine de.
Arka kapağı giriş seviyesi bir telefona göre gayet iyi.
Kamerası da idare eder.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1. Sıraya Reeder yaz.
Gerçekten pişmanlık. 1 sene falan kullandım ve hayatımda kullandığım en kötü telefondu. Tuşlu telefonu Reeder'a tercih ederim.
Pt1 de full reeder vardı
Mate 10 lite çıktığı zaman çok büyük patlama yaptı.
şimdiki zamana göre diyorsanız doğru ama 4 sene önce babam 1 ay sıra bekleyip aldı o telefonu.
hala gittiğimiz çoğu telefoncu bu telefonu kullanıyor.
bi telefonda gıdım kasma olmazmı ?
hala kasma yok telefonda huawei nin en iyi telefonudur zamanında ürettiği bence.
Zamanının amiral gemisi telefonlardı gerçekten zamanında çok iyiydi ama şuan yeni telefonlara göre performansı yetersiz gerçekten.
Annem Redmi 9C kullanıyor. Eğer çok büyük şeyler yapmayacaksan yeterli bence. Şarjı günlerce gidiyor. Onun için büyük bir artı bu. Kamerası eh işte. Çok bir şey beklememek lazım.
Oyun oynanmaz oyun için yetersiz sosyal medya performansı eh işte üzmez tam bir anne baba telefonu.
Umarım almayı planladığım telefonu p3 te görmem ama büyük ihtimal görmiycem A73
Yine de part 3 ü bekle bildiğim kadarıyla kötü bir telefon değil ama kullanıcı yorumlarına göz atmak lazım 🤓
Mesaj otomatik birleştirildi:

A15 kullanıyorum.
Fazla telefonla uğraşmadığım için yeterli oluyor.
Lakin haklısınız yine de.
Arka kapağı giriş seviyesi bir telefona göre gayet iyi.
Kamerası da idare eder.
Opponun lensleri fena değil kameraları kötü değil kasası giriş seviyesi için standart ama biraz fiyat olarak üste çıkarsak çok daha kaliteli malzeme kullanan cihazlar var...

kırmızışarapp

80+ Silver
Pt1 de full reeder vardı

Zamanının amiral gemisi telefonlardı gerçekten zamanında çok iyiydi ama şuan yeni telefonlara göre performansı yetersiz gerçekten.

Oyun oynanmaz oyun için yetersiz sosyal medya performansı eh işte üzmez tam bir anne baba telefonu.

Yine de part 3 ü bekle bildiğim kadarıyla kötü bir telefon değil ama kullanıcı yorumlarına göz atmak lazım 🤓
Kardeşim pubg yüklemişti. Oynanamayacak şeyde değildi ama oynanacak gibi de değildi ortalamaydı yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,600
Üyeler
166,240
Son üye
suatron