Alınmayacak telefonlar.

Xioami nin Garanti markası olan evofone da çalışıyorum Xiaomi tel alacaklar yazsın bana alınmayacak telleri sıralayayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi Giriş segmenti ve orta segmentte alınmaz üst segmentte iyiler ( ön kamera hariç.d)

Realme C55 ile yaşadığım rezalet THH verdiğim için erkenden KVK ve üretici firma para iadesi kararı verdi.

Samsung modellerini alın kafanız rahat etsinbu bu fiyat segmentinde.

Realme C55 ile yaşadığım rezalet THH verdiğim için erkenden KVK ve üretici firma para iadesi kararı verdi.
Giriş-orta segment arasında Samsung alınır hocam arayüzü stabil en azından

Xiaomi eskiden giriş Orta segment te iyidi baya MIUI 8-11 e kadar sonra zortladı

Evet Realme C55 faciasından sonra para iadesi ile M14 aldım memnunum yağ gibi akıyor cihaz işlemcisi güçlü 5G de var NFC de var. İndirim çeki ile 5899 TL'ye aldım.

Evet Realme C55 faciasından sonra para iadesi ile M14 aldım memnunum yağ gibi akıyor cihaz işlemcisi güçlü 5G de var NFC de var. İndirim çeki ile 5899 TL'ye aldım.
M14 parasına göre çok iyi bir cihaz bende anneme almak istiyorum inşallah hocam

Xiaomi eskiden giriş Orta segment te iyidi baya MIUI 8-11 e kadar sonra zortladı
Eskiden iyidi son 2 3 yıldır bozdu aşırı Samsung daha iyi cihzzlar üretiyor giris ve ortada.

Realme C55 kronik telefon knk Bluetooth u bile çöküyor bana getiriyor tanıdıklar ben yapıyorum .d

Eskiden iyidi son 2 3 yıldır bozdu aşırı Samsung daha iyi cihzzlar üretiyor giris ve ortada.
Aynen Xiaomi MIUI 10 dan sonra arayüzü baya sistem istemeye başladı ve optimizasyondan çok özelliklere önem verdi ve bu hataları giriş segmenti ve orta segmentte onları geriye düşürdü

camon 20 pro 5G almak isteyen varsa öneririm. çok iyi telefon, kutusundan ekran koruyucu bile çıkıyor

Realme C55 kronik telefon knk Bluetooth u bile çöküyor bana getiriyor tanıdıklar ben yapıyorum .d

Aynen Xiaomi MIUI 10 dan sonra arayüzü baya sistem istemeye başladı ve optimizasyondan çok özelliklere önem verdi ve bu hataları giriş segmenti ve orta segmentte onları geriye düşürdü
Sunduğu özellikleri ile sunduğu fiyat gibi G88 kullanıyor 8 binlik telefonda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,723
Üyeler
199,900
Son üye
PassKey

Geri