Alınmayacak telefonlar.

Zereth97

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
295
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda çok fazla YouTube reklamlarına kanıp kazıklanan tüketicilerin şikayetlerini gördüm. Buraya güncel olarak çıkmış alınmayacak cihazlardan paylaşacağım.

1. Redmi 12 uzak durmakta fayda var YouTube kanallarinda fazlaca reklamı var.

2.Realme C55 bu modelde çok fazla sikayet mevcut ürünün malzeme kalitesi zayıf olduğu belli.

3.Redmi 10 bulaşmayın kafanız ağrımasın.

4.Realme C53 uzak durmanizda fayda var.

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda çok fazla YouTube reklamlarına kanıp kazıklanan tüketicilerin şikayetlerini gördüm. Buraya güncel olarak çıkmış alınmayacak cihazlardan paylaşacağım.

2.Realme C55 bu modelde çok fazla sikayet mevcut ürünün malzeme kalitesi zayıf olduğu belli.

Redmi 10 ve 12 tam yaşlı telefonu aslında. Diğer iki cihaz hakkında bilgim yok ama bence listeye redmi Note 10 4 ram li model eklenmeli .

iPhone 15de var. Arka camı hiç sağlam değil 1 metreden atsan ortadan ikiye bölünür

3. sü kesinlikle doğru babam 2022 versiyonu diye almıştı bna 6+2/128 gb versiyonunu gündelik işlere fazlasıyla yeter 90 hz ekranı fln ama oyunlarda pubg mobile için 30/45 arası veriyor

A54 alınır mı konudan alakasız?

Direk xiaomi marka alınmaz zaten bu farkı samsung'a geçince anlayabilirsiniz.

Yazılan cihazlar 6 ay içinde kasma donma kanser etmeye baslayacaktir. G88 ve Emmc 5.1 kötü islemci ve depolama teknolojisi.

Xioami nin Garanti markası olan evofone da çalışıyorum Xiaomi tel alacaklar yazsın bana alınmayacak telleri sıralayayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Direk xiaomi marka alınmaz zaten bu farkı samsung'a geçince anlayabilirsiniz.
Xiaomi Giriş segmenti ve orta segmentte alınmaz üst segmentte iyiler ( ön kamera hariç.d)

Yazılan cihazlar 6 ay içinde kasma donma kanser etmeye baslayacaktir. G88 ve Emmc 5.1 kötü islemci ve depolama teknolojisi.
ilk başta redmi 10 2022 gfx tool ile 60 fps veriyordu sonra 2/3 ay içinde 45 e düştü şuan 35 fln veriyor ayarlarda 45 ama o değeri vermiyor

Xioami nin Garanti markası olan evofone da çalışıyorum Xiaomi tel alacaklar yazsın bana alınmayacak telleri sıralayayım

Xiaomi Giriş segmenti ve orta segmentte alınmaz üst segmentte iyiler ( ön kamera hariç.d)
11 pro plus 5 g 120 w sarj adaptörü ne kadar hocam ?

ilk başta redmi 10 2022 gfx tool ile 60 fps veriyordu sonra 2/3 ay içinde 45 e düştü şuan 35 fln veriyor ayarlarda 45 ama o değeri vermiyor

11 pro plus 5 g 120 w sarj adaptörü ne kadar hocam ?
Kardeşim valla bizim şube eskiden satıyor idi şimdi Karaköy civarındaki Xiaomi mağazaları satıyor ama 1100₺ ye alabilirsin elden intette indirmde 790a bulma şanın var biraz pahalı yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,750
Üyeler
199,904
Son üye
DeSilentio

Geri