Silver Stone
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 743
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Ama tekrar söylüyorum biraz daha ucuza bulma şansınız olabilir.Tamamdır hocam yaptım teşşekür ederim
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Ama tekrar söylüyorum biraz daha ucuza bulma şansınız olabilir.Tamamdır hocam yaptım teşşekür ederim
Hocam fazla anlamıyorumda ben link atarsanız bakalabilirim anca
Hocam işlemci anakartı ram yükselttim sıvı soğutucu ne alabilirimOldu mu?![]()
GAMING-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 EVO OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL4060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu sisteme sıvı soğutucu alabilirmiyimHayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Ama tekrar söylüyorum biraz daha ucuza bulma şansınız olabilir.
Bu bütçede sıvı soğutucu yerine kule tipi Peerless Assasin alabilirsin.Hocam işlemci anakartı ram yükselttim sıvı soğutucu ne alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sisteme sıvı soğutucu alabilirmiyim
Hocam teknoloji kanalları ve teknoloji forumları takip ederseniz kanallarda video paylaşıyorlar forumlarda sürekli insanlar konu açıyor. Ben kendimden örnek verim ben attığınız sistemin aynısını aldım özelleştirme yaparak beklesem bi tık daha iyi alabilirdim. Geçen hafta 1 hafta boyunca GamingenTR de Ryzen 5 5600 mpk Galaxsy marka 4060 Ti 21 bin TL ye duruyordu şuan onu Ryzen 5500 mü ne yapmışlar bir kaç fırsatı bekleyin olmazsa yine bunu alırsınız.Değişmemiş ama aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerden takip edecem hocam