Neler Yeni

Alışveriş kredisi için kredi kartı mı gerekli?

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Arkadaşlar hepsiburadadan telefon almak istiyorum. Alışveriş kredisi diye seçenek gördüm. Yapıkredi banka kartı var abimde onla alabilir miyiz taksite böldürüp? Yoksa kredi kartı mı lazım?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Merhaba, kullanım koşullarında kredi kartı kullanmak zorunludur tarzı bir şey göremedim. Banka müşterisi olman gerekiyor diyor o kadar.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, kullanım koşullarında kredi kartı kullanmak zorunludur tarzı bir şey göremedim. Banka müşterisi olman gerekiyor diyor o kadar.
Yani alabiliyor muyuz bu şekilde maaşını bu karttan alıyordu banka kartı bunu kullanabilir miyim?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yani alabiliyor muyuz bu şekilde maaşını bu karttan alıyordu banka kartı bunu kullanabilir miyim?
Dediğim gibi kullanım koşullarında kredi kartı zorunluluğu görmedim. Denemeden bilemezsiniz sanırım, bazı durumlarda kredi çıkmayadabiliyormuş.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Dediğim gibi kullanım koşullarında kredi kartı zorunluluğu görmedim. Denemeden bilemezsiniz sanırım, bazı durumlarda kredi çıkmayadabiliyormuş.
Peki teşekkur ederim deniyicem

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Oneomous

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Arkadaşlar hepsiburadadan telefon almak istiyorum. Alışveriş kredisi diye seçenek gördüm. Yapıkredi banka kartı var abimde onla alabilir miyiz taksite böldürüp? Yoksa kredi kartı mı lazım?
Şöyle sizin adınıza belirli bir bankadan hesap açılıyor ve ödedikten sonra kapatabiliyorsunuz aslında olayı bu yani banka kartını taksite böldürme gibi bir durum söz konusu değil ayrıca daha önce kredi kartı kullandıysanız ödemelerinize göre güvenilirliğinize göre kredi limiti veriliyor.
Borçlarını ödemeyen bir insansan banka sana 1000lira gibi bir limit verirse alacağın cihaz 3000liraysa eğer alışveriş kredisi hakkınız maalesef onaylanmıyor.
Başvurun bakalım onaylanacakmı.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,051
İsim
göksel yurtcan
bildiğim kadarıyla alınabiliyor hocam mediamarktaki alışveriş kredileri gibi

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Şöyle sizin adınıza belirli bir bankadan hesap açılıyor ve ödedikten sonra kapatabiliyorsunuz aslında olayı bu yani banka kartını taksite böldürme gibi bir durum söz konusu değil ayrıca daha önce kredi kartı kullandıysanız ödemelerinize göre güvenilirliğinize göre kredi limiti veriliyor.
Borçlarını ödemeyen bir insansan banka sana 1000lira gibi bir limit verirse alacağın cihaz 3000liraysa eğer alışveriş kredisi hakkınız maalesef onaylanmıyor.
Başvurun bakalım onaylanacakmı.
Daha önce kredi kartı kullanmadık yapıkredide sadece banka kartı var.

Oneomous

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
O zaman deneyin eğer olumsuz olursa babanız veya ailenizden daha önce kullanmış birinin üzerinden deneyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca banka kartı sadece peşin ödemelerde işe yarar başka bir olayı yok.

Top Bottom