Neler Yeni

Almak İstediğim Kulaklık Çakma Olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlhan Tekli
Merhaba,
Ben Lenovo GM2 Pro modelini araştırdım ve bu ürünün çakmasının da olduğuna dair birkaç şey gördüm. Ürünün beyaz modeli 600 siyah modeli ise 1200TL ve sırf rengi yüzünden 2 katı olması saçma geliyor. Bir bakabilir misiniz?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-gm2-pro-tws-bluetooth-v5-3-oyun-telefon-kulakligi-hifi-surround-cift-mod-destegi-enc-hd-cagri-kulakliklarini-iptal-etme-beyaz-p-HBCV000039AOWU?magaza=eminönümarketim&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.99.3

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,868
İsim
Emre siyah
resmi bir satıcısı olmadığından böyledir normalde torima çakma veya replika denebilcek ürünler falan satıyor kendi marka adı altında

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlhan Tekli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
resmi bir satıcısı olmadığından böyledir normalde torima çakma veya replika denebilcek ürünler falan satıyor kendi marka adı altında
Hepsiburada da olan satıcı bir marka falan değil. Ona bakabilir misiniz?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,868
İsim
Emre siyah
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlhan Tekli
orjinal veya çakma demek zor, bence anker r50i indimi bekleyin zaman zaman 650-700 civarına düşüyor.
Hocam acil lazım bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir ürün varsa bakabilirim. Yorumlar çok iyimser yorumlar onlara güvenerek dahi alabilirim fakat iki renk arası fiyat farkı çok fazla

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,868
İsim
Emre siyah
Hocam acil lazım bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir ürün varsa bakabilirim. Yorumlar çok iyimser yorumlar onlara güvenerek dahi alabilirim fakat iki renk arası fiyat farkı çok fazla

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlhan Tekli
Top Bottom