Neler Yeni

Almanca Dersine Girmiyorum Diye Kızıyorlar

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Eğitim sistemimiz yerlerde sürünüyor ayrı mesele. Sapık hocalar da doldu okullara öğrencisini taciz etmeye çalışan bu dediğim gerçek yağmur yağıyor diye bodrumda ders çalıştırıcam bahanesi birde tüm öğrencileri tek çağırıyor. Sınıfca dalsak 5 dakikadan fazla yaşayamazdı ırz düşmanı.
Hocam bu daha da sıkıntılı bir durum bir hocanın çocuklara örnek olması gerekirken taciz etmesi etmesi hatta insanların birilerini taciz etmesi çok saçma bir davranış bence bunun cezası bir 40 yıldan başlamalı

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin
Arkadaşlar 10.sınıfım ve almanca dersi görüyorum. 9.sınıfta bir hocamız vardı çok tatlı çok sevecen bir hocaydı. Bize herşeyi güzelce anlatır eğlendirir ders işlerdi. Yaşı ve emekliliği geldiği için okuldan ayrıldı.
Yerine genç bir hoca geldi. Herşeyi başımıza kakan sürekli hakaret eden bir hoca idareye mebe kadar şikayet ettik hiç kimsenin umurlarında olmadı. Derse 2dk geç girdik sorduğu soruyu anlamadık diye demediğini bırakmadı. Gene aynı zamanda korona olup ben sizinden yüzünüzden korona oldum diyen bir kadın ama yaptığımız hiç bir şey yok kuş uçsa uçağa çarpıp ölse sinirini bizden çıkartır o derece.
Şuanda onun dersi var haftada 2 ders zaten bende sevmediğim için girmiyorum derse sınıf hocamız söylemiş derse girmiyolar diye o da velilere söylemiş ailem derse girmiyorum diye bana kızıyor niye gireyim ki. Varmı bir öneriniz aileme nasıl anlatabilirim olayı?
gir derse çıkar pc den mikrofonu ses karıştırıcısından sesi kapa aç arkaya güzelinden bi dizi iyi seyirler o hocadan bişi ögrenmen zor kendin çalış bende 10. sınıfım neyseki öyle bi sorunum yok.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Arkadaşlar 10.sınıfım ve almanca dersi görüyorum. 9.sınıfta bir hocamız vardı çok tatlı çok sevecen bir hocaydı. Bize herşeyi güzelce anlatır eğlendirir ders işlerdi. Yaşı ve emekliliği geldiği için okuldan ayrıldı.
Yerine genç bir hoca geldi. Herşeyi başımıza kakan sürekli hakaret eden bir hoca idareye mebe kadar şikayet ettik hiç kimsenin umurlarında olmadı. Derse 2dk geç girdik sorduğu soruyu anlamadık diye demediğini bırakmadı. Gene aynı zamanda korona olup ben sizinden yüzünüzden korona oldum diyen bir kadın ama yaptığımız hiç bir şey yok kuş uçsa uçağa çarpıp ölse sinirini bizden çıkartır o derece.
Şuanda onun dersi var haftada 2 ders zaten bende sevmediğim için girmiyorum derse sınıf hocamız söylemiş derse girmiyolar diye o da velilere söylemiş ailem derse girmiyorum diye bana kızıyor niye gireyim ki. Varmı bir öneriniz aileme nasıl anlatabilirim olayı?
burda anlattiğin gibi ailene anlatabilirsin 😊

Top Bottom