cocacolacompany
80+
İşte bizim için her türlü iyi oldu.iyi olup olmadığı belli olmaz hitler olmasaydı stalin denen bir gerçekte doğuda hazırlanıyordu
okAhahhaa
hitler sayesinde stalin gücünün doruğuna ulaştı. Hitler olmasaydı Stalin bir hiçtiİşte bizim için her türlü iyi oldu.
diktatörlük ne biliyon mu knkNesi kötü değilmiş kanka
Milletimizde bazı insanların yücelttiğinin aksine bu adam bir çok katliamlara girişmiş kirli bir insan he bir o mu pisti hayır ona bakarsanız Hitler diğerlerine oranla şaibeli de olsa seçimle gelen bir insandı.Neden ki? O kadar ugraş o kadar ülkeye yardımcı ol ve kendi milletin tarafından sevilme ne acı, piyanist filmine de baktım bu kadar da abartılmazmış tam bir propaganda filmi siz neler düşünüyorsunuz ?
Kim knk o densizlerMilletimizde bazı insanların yücelttiğinin aksine bu adam bir çok katliamlara girişmiş kirli bir insan he bir o mu pisti hayır ona bakarsanız Hitler diğerlerine oranla şaibeli de olsa seçimle gelen bir insandı.
Stalin veya Mao'nun yanında gül çiçek kalır.
Kaybetmesi ve ülkeyi güç zehirlenmesinden kaynaklı sona sürüklemesi ve büyük katliam ve soykırımları ayrıca dış devletlerin propagandaısın etkisiyle böyle oldular.
Bu konuda çok şanslı bir devlete sahip olduğumuzu düşünüyoruz.
Elin adamı katliam yapar ülkemde Hitleri Atatürk ile kıyaslayan densizler türer gene.
Al işte ben ne dedim şimdi bana böyle kötü sözler söylüyorsun ben burda konuyu tartışalım diyorum sen moderatör etiketliyorsun.Umarım yaşanmaz ama ailesinden birinin yakıldığını görünce aynı tepkiyi verir belki kim bilir
knk herif bir miileti silmek istedi yok etmeye çalıştı bu ırkçılık değil miIrkçı degil de milliyetçi desek daha dogru olur.
Twiter'e biraz bakarsanız bulmak zor değil.Kim knk o densizler
Atatürk en büyük dahi diktatördür knk çok büyük adam atamTwiter'e biraz bakarsanız bulmak zor değil.
Aslında bir şey söyleyeyim mi?
Ben böyle bir ülke daha görmedim.
Giriyorsun ulan türk kelimesine bile faşizim diyen adamlar doluşuyor ve bu türkiye'de gerçekleşiyor garibiz