Neler Yeni

Almanlar neden hitleri sevmiyor ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Neden ki? O kadar ugraş o kadar ülkeye yardımcı ol ve kendi milletin tarafından sevilme ne acı, piyanist filmine de baktım bu kadar da abartılmazmış tam bir propaganda filmi siz neler düşünüyorsunuz ?
Milletimizde bazı insanların yücelttiğinin aksine bu adam bir çok katliamlara girişmiş kirli bir insan he bir o mu pisti hayır ona bakarsanız Hitler diğerlerine oranla şaibeli de olsa seçimle gelen bir insandı.
Stalin veya Mao'nun yanında gül çiçek kalır.
Kaybetmesi ve ülkeyi güç zehirlenmesinden kaynaklı sona sürüklemesi ve büyük katliam ve soykırımları ayrıca dış devletlerin propagandaısın etkisiyle böyle oldular.
Bu konuda çok şanslı bir devlete sahip olduğumuzu düşünüyoruz.
Elin adamı katliam yapar ülkemde Hitleri Atatürk ile kıyaslayan densizler türer gene.

Yupo07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Faruk
Milletimizde bazı insanların yücelttiğinin aksine bu adam bir çok katliamlara girişmiş kirli bir insan he bir o mu pisti hayır ona bakarsanız Hitler diğerlerine oranla şaibeli de olsa seçimle gelen bir insandı.
Stalin veya Mao'nun yanında gül çiçek kalır.
Kaybetmesi ve ülkeyi güç zehirlenmesinden kaynaklı sona sürüklemesi ve büyük katliam ve soykırımları ayrıca dış devletlerin propagandaısın etkisiyle böyle oldular.
Bu konuda çok şanslı bir devlete sahip olduğumuzu düşünüyoruz.
Elin adamı katliam yapar ülkemde Hitleri Atatürk ile kıyaslayan densizler türer gene.
Kim knk o densizler

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kim knk o densizler
Twiter'e biraz bakarsanız bulmak zor değil.
Aslında bir şey söyleyeyim mi?
Ben böyle bir ülke daha görmedim.
Giriyorsun ulan türk kelimesine bile faşizim diyen adamlar doluşuyor ve bu türkiye'de gerçekleşiyor garibiz

Yupo07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Faruk
Twiter'e biraz bakarsanız bulmak zor değil.
Aslında bir şey söyleyeyim mi?
Ben böyle bir ülke daha görmedim.
Giriyorsun ulan türk kelimesine bile faşizim diyen adamlar doluşuyor ve bu türkiye'de gerçekleşiyor garibiz
Atatürk en büyük dahi diktatördür knk çok büyük adam atam

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom