bin euro deme bin tl değilarkadaşlar türkiyede yaşıyorum ve akrabalarımız aracılığı ile toplama pc gertirtmek istiyorum ve ne alacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim fiyat olarak ta ortalama ne oluyor
Akrabaların orada Euro ile alacak sende alacaklar şeyler için TL bazında göndereceksin parayı yani çok fazla karın olmayacak ama vergi şu bu biraz yırtarsın paçayı, eğer akrabaların bi güzellik yapıp ekran kartın benden lan falan derse güzel kar edersin.arkadaşlar türkiyede yaşıyorum ve akrabalarımız aracılığı ile toplama pc gertirtmek istiyorum ve ne alacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim fiyat olarak ta ortalama ne oluyor
baktım Almanya'da 1k çoğu tr de 8k aynı fiyata geliyor hatta almayada çoğu 1.4k çok saçma daha pahalıya geliyor çok sevinmiştim ağlıyorum şuan daAkrabaların orada Euro ile alacak sende alacaklar şeyler için TL bazında göndereceksin parayı yani çok fazla karın olmayacak ama vergi şu bu biraz yırtarsın paçayı, eğer akrabaların bi güzellik yapıp ekran kartın benden lan falan derse güzel kar edersin.![]()