Neler Yeni

Almanya dan toplama pc tavsiyesi

Deltore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Akın
Bütçe
1000
arkadaşlar türkiyede yaşıyorum ve akrabalarımız aracılığı ile toplama pc gertirtmek istiyorum ve ne alacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim fiyat olarak ta ortalama ne oluyor

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
arkadaşlar türkiyede yaşıyorum ve akrabalarımız aracılığı ile toplama pc gertirtmek istiyorum ve ne alacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim fiyat olarak ta ortalama ne oluyor
bin euro deme bin tl değil :D

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
Knk 1000 derken Euro deme :D

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,614
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Akrabaların orada Euro ile alacak sende alacaklar şeyler için TL bazında göndereceksin parayı yani çok fazla karın olmayacak ama vergi şu bu biraz yırtarsın paçayı, eğer akrabaların bi güzellik yapıp ekran kartın benden lan falan derse güzel kar edersin. :D

Deltore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akrabaların orada Euro ile alacak sende alacaklar şeyler için TL bazında göndereceksin parayı yani çok fazla karın olmayacak ama vergi şu bu biraz yırtarsın paçayı, eğer akrabaların bi güzellik yapıp ekran kartın benden lan falan derse güzel kar edersin. :D
baktım Almanya'da 1k çoğu tr de 8k aynı fiyata geliyor hatta almayada çoğu 1.4k çok saçma daha pahalıya geliyor çok sevinmiştim ağlıyorum şuan da

Top Bottom