Bende tarafsızım(akpliyim)Kimseye müptela olduğum falan yok tarafsızım
Dogru yol devamBende tarafsızım(akpliyim)![]()
yol direkt sıraat köprüsünün aşağısına gidiyor gibi OUAWTHNBJAWLT.Dogru yol devam
Buda ne dediğini bilmiyor ne garip çarsınyol direkt sıraat köprüsünün aşağısına gidiyor gibi OUAWTHNBJAWLT.
böyle desteğe devam edersen o profilindeki arabaya hayatın boyunca ne sahip olacaksın hatta ne görebileceksin.Buda ne dediğini bilmiyor ne garip çarsın
Böyle gevşek gevşek yorum yazan 5-6 kişi var. Görürseniz engelleyin. Zihnen ölmüş bunlar. Geri dönüşü yok.yol direkt sıraat köprüsünün aşağısına gidiyor gibi OUAWTHNBJAWLT.
Sen mi karar veriyorsun hayatımda neye sahip olabileceğimeböyle desteğe devam edersen o profilindeki arabaya hayatın boyunca ne sahip olacaksın hatta ne görebileceksin.
forumda çok troll türemiş allah sonumuzu hayretsin ama trollerin devri 28 de bitecek yada daha erken.Sen mi karar veriyorsun hayatımda neye sahip olabileceğime
ve evet ben karar veriyorum seni kurtarmaya calısıyorum belki sahip olursun diye ama sen ısrarla yok ben kötü hayatımdan memnunum git diyorsun.Sen mi karar veriyorsun hayatımda neye sahip olabileceğime
Kimsenin sana bişey dediği yok laf sokmaktan başka bişey yaptığında yok ne istediğini sordum saçma sapan cevaplar veriyorsunforumda çok troll türemiş allah sonumuzu hayretsin ama trollerin devri 28 de bitecek yada daha erken.
Mesaj otomatik birleştirildi:
mantıklı bakamıyorlar ekmek yemekten makarna yemekten iq ları 75 e düşmüş güdülüyorlar.
Hayatım kötü falan değil elhamdülillah çalışmayana ekmek yok.forumda çok troll türemiş allah sonumuzu hayretsin ama trollerin devri 28 de bitecek yada daha erken.
mantıklı bakamıyorlar ekmek yemekten makarna yemekten iq ları 75 e düşmüş güdülüyorlar.
ben olsam bende güderim böyle 75iq ları
ve evet ben karar veriyorum seni kurtarmaya calısıyorum belki sahip olursun diye ama sen ısrarla yok ben kötü hayatımdan memnunum git diyorsun.
tamam kardeşim ben daha fazla konuşamayacagım böyle bir varlıkla elhamdulillah diyor tamam LAKWTJBNUJLKTAWBBTJUAWLOKTAW.Kimsenin sana bişey dediği yok laf sokmaktan başka bişey yaptığında yok ne istediğini sordum saçma sapan cevaplar veriyorsun
Hayatım kötü falan değil elhamdülillah çalışmayana ekmek yok.
Kardeşim sen şöyle soldan devam et hadi bakimtamam kardeşim ben daha fazla konuşamayacagım böyle bir varlıkla elhamdulillah diyor tamam LAKWTJBNUJLKTAWBBTJUAWLOKTAW.
asgari ücretin bir tık üstüne elhamdulillah demek iyimiş dostum bir şey demiyorum poayhah TOAIKQHBN.