Neler Yeni

Almanyadaki Türk Toplulukları "Tayyip İstifa" Sloganı İle Yürüyüşler Düzenledi

KlausM

80+ Silver
Gurbetçilerden böylesi bir protesto görmek beni şaşırttı

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Musa Topçu

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Tuğra

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Tuğra

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yol direkt sıraat köprüsünün aşağısına gidiyor gibi OUAWTHNBJAWLT.
Böyle gevşek gevşek yorum yazan 5-6 kişi var. Görürseniz engelleyin. Zihnen ölmüş bunlar. Geri dönüşü yok.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
905
İsim
Ensar Polat
böyle desteğe devam edersen o profilindeki arabaya hayatın boyunca ne sahip olacaksın hatta ne görebileceksin.
Sen mi karar veriyorsun hayatımda neye sahip olabileceğime

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Tuğra
Uygunsuz davranış
forumda çok troll türemiş allah sonumuzu hayretsin ama trollerin devri 28 de bitecek yada daha erken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mantıklı bakamıyorlar ekmek yemekten makarna yemekten iq ları 75 e düşmüş güdülüyorlar.
ben olsam bende güderim böyle 75iq ları

ve evet ben karar veriyorum seni kurtarmaya calısıyorum belki sahip olursun diye ama sen ısrarla yok ben kötü hayatımdan memnunum git diyorsun.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
905
İsim
Ensar Polat
forumda çok troll türemiş allah sonumuzu hayretsin ama trollerin devri 28 de bitecek yada daha erken.

mantıklı bakamıyorlar ekmek yemekten makarna yemekten iq ları 75 e düşmüş güdülüyorlar.
Kimsenin sana bişey dediği yok laf sokmaktan başka bişey yaptığında yok ne istediğini sordum saçma sapan cevaplar veriyorsun

ben olsam bende güderim böyle 75iq ları

ve evet ben karar veriyorum seni kurtarmaya calısıyorum belki sahip olursun diye ama sen ısrarla yok ben kötü hayatımdan memnunum git diyorsun.
Hayatım kötü falan değil elhamdülillah çalışmayana ekmek yok.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Tuğra
Kimsenin sana bişey dediği yok laf sokmaktan başka bişey yaptığında yok ne istediğini sordum saçma sapan cevaplar veriyorsun

Hayatım kötü falan değil elhamdülillah çalışmayana ekmek yok.
tamam kardeşim ben daha fazla konuşamayacagım böyle bir varlıkla elhamdulillah diyor tamam LAKWTJBNUJLKTAWBBTJUAWLOKTAW.

asgari ücretin bir tık üstüne elhamdulillah demek iyimiş dostum bir şey demiyorum poayhah TOAIKQHBN.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
905
İsim
Ensar Polat
tamam kardeşim ben daha fazla konuşamayacagım böyle bir varlıkla elhamdulillah diyor tamam LAKWTJBNUJLKTAWBBTJUAWLOKTAW.

asgari ücretin bir tık üstüne elhamdulillah demek iyimiş dostum bir şey demiyorum poayhah TOAIKQHBN.
Kardeşim sen şöyle soldan devam et hadi bakim

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Onur
Diplomada ala vere yapan birisini biri neden destekler. Bir de bazı danglaklar gidip diyor ki 35 yıl geçmiş. EEE? Napalım? Susalım mı? Görmezden mi gelelim? Hak hukuk diyen pıhtı, haksız yapmış birisini savunuyor. Çok iyi ön tez veriyorlar. İnsanları saptal yerine koymayı marifet sanan bir güruh var ortada. 35 yılda geçse, 3500 yılda geçse o geçiş ve diploma geçersizdir. 560 Milyar vurguna girmek bile istemiyorum. Böyle şey olmasa böyle bir operasyon olmazdı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,247
Üyeler
170,329
Son üye
Aizenbtw
Top Bottom