Hocam bence series x veya series s alın daha mantıklıSoru başlıkta
Almanyadan akrabalarım getirecek
RTX 3060'ı getirirsen daha iyi olabilir sanırım Euro olarak 2600₺ gibi bir fiyata geliyor.Sadece ekran kartı getirsem?
Örnek olarak RTX 2060'ı 3000tlye alabiliyorum.
hocam siz nerede yaşıyorsunuz bende getirteceğim fakat siteleri bilmiyorum almanyadaki varsa bilindik yazabilir misiniz?Uygun olur elbete. Almanya ucuz her konuda
Mindfactory.dehocam siz nerede yaşıyorsunuz bende getirteceğim fakat siteleri bilmiyorum almanyadaki varsa bilindik yazabilir misiniz?
stoklar yok :/ tek alternate de 3070 var 900 euroya fakat kargo yok sanırım bizim amcalar stuttgartta oturuyolar o yüzden gidip alırlar mı bilmiyorumMindfactory.de
Alternate.de
Caseking.de
bunlar iyi sayfa.
Biraz bekle. Rtx 3070 = 900 euro baya expensivestoklar yok :/ tek alternate de 3070 var 900 euroya fakat kargo yok sanırım bizim amcalar stuttgartta oturuyolar o yüzden gidip alırlar mı bilmiyorum
Türkiyede çok ucuz oluyor hocam stok varken ki fiyatı 7000 liraydı zatenBiraz bekle. Rtx 3070 = 900 euro baya expensive
Vay beee fiyata bakTürkiyede çok ucuz oluyor hocam stok varken ki fiyatı 7000 liraydı zatenşuan 2. elden 12000 liraya gidiyor