Neler Yeni

Yardım Almanya'dan pc parçası getirmek hakkında bilgi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Onur Şerif Selim
Arkadaşlar aralık sonunda Almanyaya seyahat edeceğim 2 kişi gideceğiz. Pc parçası almak istiyorum orada yılbaşı indirimi noel indirimi falan daha ucuz olur diye düşünüyorum.
Sorularım şu:
Getirmek için parçalarda fiyat sınırım var mı 1 kişi en fazla kaç tl lik veya euro luk parça getirtebilir ? (muhtemelen 2 parça alırım)
Kutuları önceden açmam gerekiyor mu ?
Ülkeye sokarken gümrükte sıkıntı çıkarırlarmı ?
Vergi iadesi falan bu olaylar nasıl oluyor ? (yakın zamanda akrabalar kamera getirdiler gümrükte vergi ödemişler sanırım ama sonradan geri almışlar)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler <3

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Ahmet
Ben sık sık alıyorum bir sıkıntı yok hocam işlemci ssd cart curt rahat olun. Hatta media mark alacak olursanız vergi iadesi fişini direk orada kesiyolar araya aracı firma koyuyorlar havalimanın da o firmaya verip sizi ıvız zıvırdan kurtarıyolar tabi ki vergiden bir kısım kıtlıyorlar :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Onur Şerif Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sık sık alıyorum bir sıkıntı yok hocam işlemci ssd cart curt rahat olun. Hatta media mark alacak olursanız vergi iadesi fişini direk orada kesiyolar araya aracı firma koyuyorlar havalimanın da o firmaya verip sizi ıvız zıvırdan kurtarıyolar tabi ki vergiden bir kısım kıtlıyorlar :kekw:
Ne kadar bi vergiden bahsediyoruz hocam mesela 250 euro luk bir ürüne kaç euro ya da tl alırlar ?

Top Bottom