cagzcan 80+ Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Çağatay Pazartesi, 13:21 #1 Abim Almanyaya gidicek ordan sistem toplatabilirim fakat Almanya mediamarkt olsun ordaki sitelere baktığımda burdaki piyasayla çok bir fark göremedim. Buna değer mi sizce ?
Abim Almanyaya gidicek ordan sistem toplatabilirim fakat Almanya mediamarkt olsun ordaki sitelere baktığımda burdaki piyasayla çok bir fark göremedim. Buna değer mi sizce ?
KlausM 80+ Silver Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3,016 Pazartesi, 13:55 #2 Çok farkı yoksa buradan alırdım en azından garanti sürecinde bir muhatabın olur
cagzcan 80+ Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Çağatay Pazartesi, 14:42 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 KlausM yazmış: Çok farkı yoksa buradan alırdım en azından garanti sürecinde bir muhatabın olur Devamı için tıklayın... Bende öyle düşündüm 500-1000TL oynuyor ekran kartında
KlausM yazmış: Çok farkı yoksa buradan alırdım en azından garanti sürecinde bir muhatabın olur Devamı için tıklayın... Bende öyle düşündüm 500-1000TL oynuyor ekran kartında