Almanya'dan sistem toplamak

dubaro diye bir site var kuzenim Almanyada yaşıyor 4-5 ay önce oradan aldı söylediğine göre arkadaşları da o siteden almışlar sistemi montajlı şekilde gönderiyorlar sadece ekran kartını kendiniz takmanız gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer bu attığım siteden alacaksanız özelleştirmeler kısmından ekran kartını istediğiniz markayı ve işlemci soğutucusunu seçmeyi unutmayın
Bu fiyatlar ne yine yıkıldım aa

Hocam ne almam gerektiğine dair de bir şey atsanız çok tatlı olur bilmiyorum çünkü :)

https://www.otto.de/p/megaport-gami...ws-11-wlan-S00050WZ/#variationId=S00050WZZCNV

Bu alınır mı?

https://www.otto.de/p/megaport-gami...ws-11-wlan-S00050WZ/#variationId=S00050WZZCNV bu alınır mı hocam?
monitör pek iyi değil gibi hocam ya

ne varmış kanka fiyatlarda
düşünsene tr de 3.5k ya 4090 lı pc topluyon :D

ne varmış kanka fiyatlarda
Birim olarak kıyasladım da o yüzden çok güzel...
monitör pek iyi değil gibi hocam ya

düşünsene tr de 3.5k ya 4090 lı pc topluyon :D

Arkadaş anlamış ne demek istediğimi :D

Merhaba arkadaşlar Almanya'da yaşıyorum ve şuan bütçem 2000€ monitör dahil(144hz) bir bilgisayar toplamak istiyorum ancak hangi siteyi tercih etmeliyim hangi ürünleri tercih etmeliyim bunları bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Monitör büyük özelliştirme varsa halledersin.

Son düzenleme:

Bi tık pahalı gibime geldi

Merhaba arkadaşlar Almanya'da yaşıyorum ve şuan bütçem 2000€ monitör dahil(144hz) bir bilgisayar toplamak istiyorum ancak hangi siteyi tercih etmeliyim hangi ürünleri tercih etmeliyim bunları bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
https://www.ibuypower.com/store/gaming-rdy-y60bg205 eğer bu site avrupaya hizmet veriyorsa buradan al ve bu sistem güzel belki biraz değişiklik yapabilirsin istersen

Özelleştirme yok sanırım ya başka öneriniz var mı?

dubaro diye bir site var kuzenim Almanyada yaşıyor 4-5 ay önce oradan aldı söylediğine göre arkadaşları da o siteden almışlar sistemi montajlı şekilde gönderiyorlar sadece ekran kartını kendiniz takmanız gerekiyor

eğer bu attığım siteden alacaksanız özelleştirmeler kısmından ekran kartını istediğiniz markayı ve işlemci soğutucusunu seçmeyi unutmayın
ağlamıyorum güzüme ekonomi kaçtı
1675092860698.png

Geri