Neler Yeni

Almanya'dan ürün getirtirsem vergi öder miyim?

Ali Kutay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Kutay AKINCI
Herkese iyi akşamlar dilerim bir arkadaşım Almanya'ya gitti ve 1 ay sonra dönecek ondan PlayStation 5 Pro isteyeceğim ama bunu Türkiye'ye geçirirken bir vergi ödeme durumu olacak mı bu olaylar nasıl işliyor bilen biri detaylıca anlatırsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Onur Kartal
Herkese iyi akşamlar dilerim bir arkadaşım Almanya'ya gitti ve 1 ay sonra dönecek ondan PlayStation 5 Pro isteyeceğim ama bunu Türkiye'ye geçirirken bir vergi ödeme durumu olacak mı bu olaylar nasıl işliyor bilen biri detaylıca anlatırsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
1 tane getirirse sorun olmaz.Riske girmemek için kutuyuda açabilir.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burhan Bey
Adetli ürün olmadığı sürece sıkıntı olacağını zannetmiyorum, yolcu beraberinde getirebilir.

Ali Kutay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Kutay AKINCI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hmm anladım ps5 pro birde dualsense söyliycem medimarktın ordada yeri var medimarkt de diye burdan girebiliyorum burdan kendim kredi kartını girsem burdan alsam orda evi var oraya sipariş etsem olurmu fatursa arkadaşımın üstüne olması gerek değil mi gümrükten geçmesi için bide hocam kutuyu açmazsa eğer sıfır olarak getirirse ne kadar yakalanma riski var açtıradabilirim sorun yok ama çok az ise uğraştırmak çok istemiyorum.

Top Bottom