Almanya'ya nasil vize alablirim

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,227
Yks 22 den sonra Almanya'daki ananemin yanına gitmek istiyorum amacım orada çalışmak ve bilgisayar almak ancak vize işleri kafamı karistiyor nasıl alırım ne kadar sürer vizenin çıkması 2 ay vize veriler mi 17 yaşındayım eylülde 18 olacağım bu vize ise nasıl olur beni aydınlatabilir misiniz ?

Yks 22 den sonra Almanya'daki ananemin yanına gitmek istiyorum amacım orada çalışmak ve bilgisayar almak ancak vize işleri kafamı karistiyor nasıl alırım ne kadar sürer vizenin çıkması 2 ay vize veriler mi 17 yaşındayım eylülde 18 olacağım bu vize ise nasıl olur beni aydınlatabilir misiniz ?
18 yasında gidip orda çalısamazsın sadece okumak için kolayca gidebilirsin onun içinde almanca gerekli

Çalışmak için çalışma izni almak zorundasınız ve onun için ya bir şirket yollayacak ya da alıcaksın dilini fenan verip.
Ancak gezebilirsin vize ile.
Post automatically merged:

turıst olarak gıdebılır mıyım 17 yasımda
Yaş etkilemez maksimum aile izni fenan isterler veya onunla birlikte gitmeni fenan.
Ama çalışamazsın unut onu sadece vize ile.

Çalışma izni almadan çalışamazsın. Çalışmak istiyorum dersen work and travel programı ile gidebilirsin.
Benim attığım ABD için belki Almanya için de vardır. Gerekli koşulları karşılıyorsan gidebilirsin.
Onun haricinde turist olarak gidebilirsin.
Örnek olarak;

Bizim Suriyeli kiracı kamyonun kasasında gitmişti 2 sene kaçak çalışıp oturma izni alınca ailesini de götürecek. Çalışma iznin olmadan başka türlüsü olmaz.

Geri